INTERIORS

Best of Basics

I dag vil jeg, inspireret af dette indlæg, gå en visuel tur i mine skabe og ikke fokusere på, hvad jeg ønsker mig eller mangler, men derimod på nogle af de basisting, jeg allerede har, og som jeg ved, at jeg altid vil være glad for. Ting som jeg ikke ville vælge om, hvis jeg skulle starte forfra, og ting med klassisk udseende og funktionalitet, som fungerer med alt.

Mange af tingene har jeg haft i årevis, mens andre er kommet til inden for nyere tid. Nogle er meget neutrale, men andre (over)eksponerede, uden jeg er blevet træt af dem. Eksempelvis kan man vel dårligt tale om lysestager i Danmark uden at tale om Kubus, som efterhånden fås i flere flotte modeller og materialer. Den klassiske sorte til 4 lys var min første og er stadig min favorit. På funktionalitetssiden må jeg fremhæve Abild-viskestykket, som jeg endnu ikke har fundet en værdig konkurrent til.

//

Today I’m inspired by this post, and would like to take you on a visual tour of my cabinets and not focus on what I need or wish for, but on some of the basic things I already have and know, that I will always be happy about. Things that I would choose again if I had to start over, and things with a classic look and functionality, which will work with everything.

Many of the things I have had for years, while others have been purchased in recent times. Some are neutral, and others (over)exposed without any tiredness from my point of view. For example, you can’t hardly talk about candleholders in Denmark without talking about Kubus, which now comes in several beautiful models and materials. The classic black one with room for 4 candles was my first and is still my favourite. On the functionality side, I will highlight the dish towel Abild, which I have not yet found a worthy competitor to.

 

Bungalow5 Best of Basics

 

1. Kubusstage, sort med fire lys fra By Lassen, designet af Mogens Lassen. DKK 899 hos Casanova Møbler, 2. Skål i mat grå fra Höganäs, designet af Front. DKK 101 his Royal Design, 3. Abild, viskestykke fra Georg Jensen Damask. DKK 110 hos Georg Jensen Damask, 4. Cocoon, skål i gråt glas fra Holmegaard, designet af Peter Svarrer. DKK 500 hos Holmegaard, 5. Glas, klart glas med riller fra Iittala, designet af Aino Aalto. DKK 214 for pakke med 4 stk. hos Royal Design, 6. Skærebræt i røget eg fra Raumgestalt. DKK 349 hos Cahetu, 7. Kvadratfad fra Emile Henry, DKK 265 hos Royal Design, 8. Ilse-stage i messing fra Georg Jensen, designet af Ilse Crawford. DKK 729 hos Georg Jensen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply