DESIGN

Christmas Wish List Guide 2014 #6: Trines wishes

Her får i mine 5 største julegaver ønsker i år. Sjovt nok har min ønskeliste ændret sig en del fra da jeg var yngre, hvor jeg ønskede mig tøj og beautyting i lange baner. I dag er størstedelen af listen præget af interiør og andre goodies til hjemmet.

//

This i my 5 biggest wishes for Christmas this year. It’s funny how my wish list has change trough the years. When I was younger I wished for clothes and beauty stuff. Today most of the list is interior design and some other goodies for the home.

1. Flagline chair PP225 designed by Hans J. Wegner

Bungalow5_PPmøbler_1

2. Illse Crawford for Georg Jensen

Bungalow5_GeorgJensen_2

3. Table clothes by Tine K Home

Bungalow5_TineKHome_3

4. Hand and body wash by Aesop 

Bungalow5_Aesop_4

(photo: Elisabeth Heier)

5. ‘Whiteline’ pots and pans by Eva Trio

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply