INTERIORS

Hvad har du stående fremme på dit køkkenbord?

I mit køkken prøver jeg at begrænse alt for meget overflødigt på køkkenbordet. Selvom vi har et forholdsvis stort køkken, så er bordpladsen rimelig sparsom – i hvert fald, hvis man tager den del væk som jeg vil betegne som spiseplads. Men ellers har jeg typisk skål til tomater, diverse madolier, salt & peber, spækbrædder, køkkenrulle, en skål med frugt og sidst en lille DAB Radio. Selvfølgelig tænker jeg over at det jeg har fremme skal se pænt ud, men der er også et par af tingene der bare er nemmest at have ved hånden hele tiden, såsom spækbrædderne og salt & peber. Tror jeg ville få spat, hvis jeg hele tiden skulle åbne låger for at få disse gemt af vejen.

Køkkenet giver virkeligt et indblik i ens personlige stil og livsstil. Du kan næsten øjeblikkeligt med et enkelt øjekast identificere om folkene der bor der, er typer der typisk laver mad eller primært spiser ude eller takeaway.

{source: ELLE Decor}

What do you have on display at your kitchen table?

In my kitchen I try to limit too much unnecessary on the kitchen table. Although we have a relatively large kitchen, the counter space is reasonably sparse – at least if you take away the part that I would describe as a dining area. But I typically display a bowl of tomatoes, various cooking oils, salt & pepper, chopping boards, paper towels, a bowl of fruit and finally a small radio. Of course I think about that the things I have on display also looks nice, but there are also a couple of things that just is easiest to have on hand all the time, such as chopping boards and salt & pepper. I would go nuts, if I constantly had to open cupboards to hide away everything.

The kitchen gives a real good insight into one’s personal style and lifestyle. You can almost instantly with a single glance, identify if the people who lives there are the types who typically cook themselves or primarily eat out or get takeaway.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Lise Jørgensen
    January 8, 2011 at 13:31

    På mit køkkenbord (meget meget lille) står der tre skærebrætter, nogle kogebøger, fordi jeg ikke lige vidste hvor de ellers skulle stå, olivenolie, salt, peber, sukker og hvidløg i små krukker og en elkedel. Det er, som du også selv siger, ting jeg bruger ofte og som jeg ikke gider sætte ind i et skab efter brug. Men jeg har så heller ikke plads til dem i nogle skabe, har to og et havlt skab, så det er sparsomt…
    men flot køkken, hvis det altså er dit køkken på billederne…?

  • Reply
    Anni
    January 8, 2011 at 14:41

    Hold da op hvor har I mange ting stående.
    På mit bord står blot en et par fine salt/peber kværne, tedåser(med indhold selvfølgelig), en stor fyldt frugtskål, en krukke med redskaber og en gammel grim og udslidt elkedel(som dog snarest udskiftes med Sori Yanagis model)
    Måske skulle jeg stille olier og deslige frem – de er jo alt i alt praktiske at have ved hånden.

  • Reply
    Jacob
    January 8, 2011 at 17:13

    Hvilket mærke er køleskabet på det første billede?

  • Reply
    A
    January 9, 2011 at 06:05

    Jeg må bedrøve jer (og mig selv) det er IKKE mit køkken – vores er under ombygning og endnu ikke færdig – men jeg lover et billede så snart det er helt færdigt.

    Jeg forstår dog godt I troede det var mit, har jo glemt source ser jeg nu – men det er rettet.

    @køleskabet – det er et amerikanske et af slags og hedder Viking. Du kan tjekke dem her: http://www.vikingrange.com/consumer/index.jsp men kan også købes i Sverige.

  • Leave a Reply