DESIGN

It’s A Mans World #7

Beklager, der kom lige en tur til Cape Town i vejen for mandeuniverset. Nu er jeg hjemme igen, frisk og total genopladet. Jeg har en ustyrlig træng til at flytte om og rydde gevaldigt ud i mine ting i stuen – det skal være mit forårsprojekt. Så It’s A Mans World bliver også lige en samling af ting jeg drømmer om både i stuen og resten af hytten.
//
Sorry, my trip to Cape Town came in the way of our manly universe. Now I’m back home, fresh and completely recharged. I have an uncontrollable desire to redecorate and clear out tremendously in my living room – it will be my spring project. So It’s A Mans World will also be a collection of stuff I want.

Bungalow5-Its-a-mans-world-7

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sidsel
    March 15, 2014 at 01:02

    Jeg elsker disse indlæg

  • Leave a Reply