LIFE

Kaktusser: Hot eller not?

Den anden dag viste Frida fra Trendenser et billede fra et hotel i Stockholm – og jeg spottede straks opstillingen med kaktusser. Jeg har længe tænkt at jeg skulle finde på et alternativ til mine 3 planter, især fordi mine to katte elsker at rode i jorden. Så man når dårlig at støvsuge jorden væk, før de har rodet lidt mere og jeg kan begynde forfra – så måske de kommer på andre tanker når de stikker poterne ind i kaktussen? At plante dem i naturkrukker synes jeg passer virkelig godt ind i vores nordiske indretning. Hvad siger I? Er kaktus mini trenden – hot eller not?

 

Cactuses: Hot or not?

The second day Frida from Trendenser showed an image from a hotel in Stockholm – and I immediately spotted the cactuses. In a long time I’ve thought that I should find an alternative to my 3 plants, mainly because my two cats love to poke into the ground. So one minute I vacuum the soil away and the next they have messed a little more and I can start over – maybe they will learn the lesson with a cactus? To plant them in nature pots seems to fit really well into our Scandinavian decor. What do you think? Is the cactus mini-trend – hot or not?

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Prophecy
  January 25, 2011 at 08:33

  So 80’s and HOT

 • Reply
  Bethina
  January 25, 2011 at 08:43

  Jeg vil sige not – jeg forbinder dem altid med min mors gamle og grimme kaktussser 😀

 • Reply
  Sara
  January 25, 2011 at 09:09

  De kommer ikke ind i mit hus, eftersom jeg har formået at slå adskillige kaktusser ihjel (og ja, det kan åbenbart lade sig gøre)

  Men fint ser det ud! Tror ikke det fungerer så godt i familier med små pilfingre i huset 🙂

 • Reply
  Louise
  January 25, 2011 at 09:09

  Absolut hot!

 • Reply
  Caroline
  January 25, 2011 at 09:13

  Jeg er heller ikke god til dem. De minder mig også om en forgangen tid, der for mit vedkommende ikke behøver en reminder. Men det sagde jeg selvfølgelig også om leggins.. 🙂

 • Reply
  Cecilie
  January 25, 2011 at 10:07

  HOOOT! 🙂

 • Reply
  Lone
  January 25, 2011 at 16:31

  Er jeg uden tvivl fortaler for kaktusser – en forudsætning er dog, at de skal være så store som overhovedet muligt og helst i pæne, hvide/sorte enkle krukker. Har selv tre stående, som jeg har haft de sidste syv-otte år, og ville ikke bytte dem for noget. Jeg er enig i, at det kan vække minder om et et gammel hus med væg-til-væg tæpper og mærke gardiner og alt i brun, men hvis du bor minimalistisk og enkelt, synes jeg det er meget HOT! Med en lille halvanden årig og en lille ny på vej, kræver det dog, at de må stå i vinduet de næste mange år i stedet for på gulvet, hvilket ærger mig lidt, men sådan er det;-)
  Kh Lone

 • Reply
  Sophie
  January 25, 2011 at 17:39

  Hot!

 • Reply
  jeanett p
  January 25, 2011 at 17:50

  Så meget NOT! og da slet ikke på disse breddegrader….Skandinavisk stil….elsket over hele verden….ikke =kaktusser.

 • Reply
  Julie leander
  January 25, 2011 at 18:20

  Hot hot hot specielt fordi de ikke kræver så meget pasning og pleje…

 • Reply
  ploefff
  January 25, 2011 at 19:07

  Er man til minimalisme er katusser absolut hot! Som andre sukkulenter er de med deres skulpturelle udseende et af de bedste bud på lidt grønt og liv i et stringent hjem.

 • Reply
  Pernille
  January 26, 2011 at 13:00

  Kunne ikke undgå at trække lidt på smilebåndet, da jeg læste indlægget.

  Som en anden nævner længere oppe i kommentarerne, så er jeg også vokset op med mine forældres enormt grimme kaktusser, og har svoret jeg ALDRIG selv skal eje en kaktus.

  Dog skal det siges, at de kaktusser ude til venstre faktisk er ret fede, så det kunne nok egentlig blive hot.

 • Reply
  Trine Cecilie
  January 26, 2011 at 15:25

  Det kan både været hot or not 😉

 • Reply
  På Besøg: Kaktus Himlen ‹ Bungalow5
  July 26, 2011 at 19:40

  […] I huske vi skrev om at kaktusser var det nye sort? Her er i hvert fald en der har hørt efter i […]

 • Leave a Reply