DESIGN

Lego: Big Ben

Selvom jeg efterhånden er en stor dreng nu, så har Lego en stor plads i mit hjerte, og jeg prøver virkelig ikke at få det til at fylde alt for meget i mit hjem, men fra tid til anden, så kommer der ting på markedet jeg ikke kan leve uden. Sidst var det operahuset i Sydney, nu er det Big Ben i London, der har stået model for Lego. Og netop London er jeg svært begejstret for, så selvfølgelig skal jeg have fingre i Big Ben som netop er lagt i webshoppen til 250 DKK.

Although I consider myself as a big boy now, Lego still have a great place in my heart and I really try not to get it to fill up too much space in my small apartment, but from time to time, Lego launches something I cannot live without. Last it was the Sydney Opera House, this time it’s Big Ben in London, which has been modelling for Lego. And London, I love, so of course I need to get my hands on Big Ben, which has just been placed in the web shop retailing at 250 DKK.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply