ART

London art

I min evige jagt efter mere kunst – selvom min jagt primært er efter fotokunst i år – så kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet over dette kort over London. Ikke er kort man ligefrem kan bruge til at finde rundt i byens mange gader, men det vil helt sikkert se drøn godt ud på væggen i en sort eller træ ramme. Ca. 455 kr. hos Bold & Noble.

 

In my eternal hunt for more art – although my hunting primarily is for photographic art this year – I could not help but smile at this map of London. Not a map that you can use to navigate the city’s many streets, but it will certainly look blisteringly good on the wall in a black or wooden frame. £ 43 + p&p. at Bold & Noble.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Trine Cecilie
  January 17, 2011 at 08:44

  Helt klart. Synes bare det er svært, at finde pæne rammer til en god pris. Og indramning er jo endnu mere pebret. Har du et godt tip? Og så vil det være super fedt med et indlæg om grafiske puder 😉

  • Reply
   A
   January 17, 2011 at 08:52

   Jeg er helt enig i din betragtning om at indramning er dyrt – i lang tid har jeg sværget til Ikea’s rammer, men har de sidste par gange brugt det ekstra på ordentlig tilpasset indramning. Jeg synes selv godt jeg vil betale det ekstra på en lækker ramme, når jeg nu har fundet det helt rigtige billede.

   Ps. vi skal holde øje med grafiske puder.

 • Reply
  Trine Cecilie
  January 17, 2011 at 08:57

  Ja det giver også god mening lige at betale det ekstra for, at fuldende resultatet. Håber I finder nogle grafiske puder 😉 Tak.

 • Reply
  E
  January 18, 2011 at 08:23

  Her kan man købe indrammet fotokunst:
  http://www.nabolos.dk/

  Der er nogle rigtig flotte i mellem, er især vild med Petra Kleis’ insekter – de kræver dog lidt mod at have hængende.

  • Reply
   A
   January 18, 2011 at 09:06

   Tak for tippet – dem vil jeg hurtigt kigge nærmere på…

  Leave a Reply