LIFE

Månedens Drink: Pimm’s Royal Cup

Det er stadig den første fredag i måneden og efter tre flaske hvidvin og en flaske champagne – så mangler man faktisk en forfriskende sjus! Så her får I månedens drink i samarbejde med Ruby og bartender Nicolas Skovgaard

Forestil dig en engelsk “country-garden” en smuk sommerdag. I går og hygger jer med et spil crocket og en kølig drink. Drinken i jeres glas er en Pimm’s royal cup, et Ruby twist på en klassisk engelsk sommer drink, Pimm’s Cup. En institution i det engelske hvor du tager alt godt fra haven i et glas med Pimm’s og den engelske “lemonade”. Pimm’s er en engelsk gin-baseret urtelikør fra 1823, som oprindeligt blev produceret som et middel til at hjælpe fordøjelsen på vej. Meget hurtigt fandt briterne dog ud af Pimm’s andre gode egenskaber, dvs. smagen. Efter nogen tid opstår drinken Pimm’s Cup som vi på Ruby har taget skridtet videre, og skiftet sodavanden ud med champagne. Opskriften bliver så som følger;

6 cl. Pimm’s No. 1
Champagne
2 jordbær i skiver, 2 smalle citron både, 2 skiver frisk ingefær, 2 skiver æble, 2 skiver agurk, 2 smalle appelsinbåde, 3-4 stilke mynte.

Drinken bliver lavet ved at man fylder et stort vinglas 3/4 med isterninger og så stikker den friske frugt ned langs siden på glasset så det tager sig dekorativt ud. Fyld et par isterninger mere i glasset så det er fyldt og hæld så Pimm’s i glasset og top op med champagne. Rør forsigtigt, og voilá; Pimm’s Royal Cup.

This Month’s Drink: Pimm’s Royal Cup

It is still the first Friday of the month and after three bottles of white wine and a bottle of champagne you actually need a good drink – so here you get this month’s drink in collaboration with Ruby and bartender Nicolas Skovgaard

Imagine an English country-garden a beautiful summer day. You are walking and enjoy yourselves with a game of croquet and a cool drink. The drink in your glasses is a Pimm’s Royal Cup, a Ruby twist on a classic English summer drink, Pimm’s Cup. An institution in the UK where you take everything good from the garden in a glass of Pimm’s and the British “lemonade”. Pimm’s is an English gin-based herbal liqueur from 1823, originally produced as a means to help digestion. Very quickly, however, the British found out that Pimm’s haf other good qualities, i.e. flavour. After some time the drink Pimm’s Cup arises, as we at Ruby has taken a step further and switched soda with champagne. The recipe is then as follows;

6 cl. Pimm’s No. 1
Champagne
2 strawberry (sliced), 2 thin lemon slices, 2 slices of fresh ginger, 2 sliced of apple, 2 slices of cucumber, 2 narrow orange slices, 3-4 stalks of mint.

The drink is made by filling a large wine glass three quarters with ice and then sticking the fresh fruit down the side of the glass so it takes a decorative form. Fill a couple of ice cubes more into the glass so it is full and then pour the Pimm’s in the glass and top up with the champagne. Stir, and voila; Pimm’s Royal Cup.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply