INTERIORS

New Beginnings #13

Mit badeværelse trængte til en lille opdatering. Tør næsten ikke indrømmer det, men skraberen jeg har anvendt og haft liggende indtil videre overtog jeg fra den tidligere ejer – og det går jo virkelig ikke. Så jeg har fået fingre i den ultimative fra Vipp – den passer så godt til resten af mit Vipp showroom. Sæber og sæbeholder fra yndlings Badeanstalten. Så kan vi vist klare den lidt igen, indtil jeg får sparet op til de to ekstra hylder jeg fablede om sidst og en toiletbørste er også smidt på ønskelisten.

 

My bathroom needed a little updating. I hardly dare admitting it, but the shower wiper I have used until now I took over from the previous owner – and that it is of course really not okay. So I’ve got my hands on the ultimate from Vipp – it fits so well with the rest of my Vipp showroom. Soaps and soap dish from favourite Badeanstalten. Now I just need to save up for two extra shelves I’ve been raving about and a toilet brush is also thrown on the wish list.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pella
    February 10, 2012 at 21:34

    Oooo yes! It´s perfect!
    Nu ska jag också plocka fram tvålarna från Badeanstalten. Perfekt lyx en fredagkväll! 🙂 Ha en fin helg!

  • Leave a Reply