DESIGN

Share Your Christmas with Le Creuset

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_1

Siden den første farverige gryde kom ud af sin sandform på støberiet i Frankrig tilbage i 1925, har Le Creuset været kendt som leverandør af køkkenudstyr af højeste kvalitet. Udover de ikoniske støbejernsgryder, som er favoritten i køkkenet hos madentusiaster og passionerede kokke verden over, fører Le Creuset også et omfangsrigt udvalg af køkkenudstyr i stentøj, stål og aluminium – alt sammen produkter, hvor funktion og design har højeste prioritet.

De franske rødder stikker dybt hos Le Creuset, og præcis ligesom produktionsprocessen, designet og den høje kvalitet bygger på franske traditioner, sætter vi ligesom franskmændene de kulinariske oplevelser i højsædet hos Le Creuset.

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_2

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_3

I Frankrig er julens højdepunkt et festmåltid uden sidestykke juleaften. Først serveres et overdådigt skaldyrsfad, plat de fruits de mer. Dernæst spiser man kalkun eller gås med kastanjer og foie gras, og til sidst følger desserten i form af en delikat julekage formet som en træstamme i forskellige variationer kaldet buche de Noël. Det lyder både lækkert og indbydende, det medgiver vi, men hos Le Creuset i Danmark kan vi altså ikke helt undvære de juletraditioner, vi har herhjemme, og da slet ikke når det kommer til julemaden. Kærligheden til mad har vi dog tilfælles med de højgastronomiske franskmænd, og vi elsker at sætte vores eget præg på tingene. Kig forbi Le Creuset eller facebook.com/lecreusetdanmark, og lad dig inspirere til julens lækkerier à la Le Creuset.

Glædelig jul.

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_4

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_5

Since the very first colorful casserole came out of its sand mould at the foundry in France back in 1925, Le Creuset has been known for supplying kitchen equipment of highest quality. Besides the iconic cast iron casseroles, which is the favourite of most chefs and foodies worldwide, Le Creuset also carries an extensive range of kitchen equipment in stoneware, stainless steel and aluminium – all products, where functionality and design are of paramount importance.

The French traditions have deep roots in Le Creuset reflecting the production process, the design and the high quality as well as the appreciation and delight of culinary experiences.

In France, the highlight of Christmas is an extraordinary feast on Christmas Eve. To start with, the French serve a sumptuous plate of seafood, plat de fruits de mer. For the main course, they serve either turkey or goose stuffed with chestnuts and foie gras, followed by the dessert which is a delicious Christmas cake in the shape of a log called buche de Noël made in different variations. All this sounds extremely appetizing, we have to admit that, but at Le Creuset in Denmark we find it hard to do without the Danish Christmas traditions, especially when it comes to food. However, we do share the love of food with the highly gastronomic French people, and we love to add a personal touch to things. Visit Le Creuset or facebook.com/lecreusetdanmark and get inspired by the Christmas delicacies of Le Creuset.

Merry Christmas.

Bungalow5_Le Creuset_Christmas_6

– Indlægget er bragt i samarbejde med Le Creuset Danmark

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply