DESIGN

Wish List #1

I dag læste jeg at bolig og indretningsting kun kommer ind på en 9. plads på folks ønskeliste til jul. Det må vi lave om på. Så gennem de næste par uger op til jul, vil vi komme med en masse forslag til hvad du bestemt bør have på din ønskeliste. Vi lægger ud med fire nye designbøger.

//

Today I read that design and interior stuff only comes in at 9th on people’s wish list for Christmas. That, we must change. So over the next few weeks leading up to Christmas, we will be making a lot of suggestions on what you definitely should have on your wish list. We start with four new design books.

Bungalow5 Wish List Books 001

Bungalow5 Wish List Books 004

Bungalow5 Wish List Books 003

Bungalow5 Wish List Books 002

1. KARTELL. Bogen om det Italienske firma Kartell, grundlagt i 1949, der er berømte i hele verden for at have designet en lang række ikoniske møbler og inventar i plast. Bogens 400 sider er fyldt med billeder og tekst. DKK 410 hos Saxo. 2. FINN JUHL & ONE COLLECTION. Bogen fokuserer på Finn Juhls virke som grænseoverskridende møbeldesigner og på det glædelige faktum, at hans møbler har fået nyt liv og nu er genstand for en solid produktion og en stor interesse i såvel Danmark som i udlandet. DKK 408 hos Forlaget Vita. 3. 50 ÅR MED JULENS BORDE FRA ROYAL COPENHAGEN. Bogen viser nogle af de smukkeste og mest originale eksempler på juleborde gennem årene. Den indeholder tillige en personlig beretning fra Hendes Majestæt Dronning Margrethe II, der også selv har dækket bord i Royal Copenhagens butik. DKK 399 hos Royal Copenhagen. 4. NORTHERN DELIGHTS. Hvis du ikke allerede har erhvervet dig dette pragt eksemplar af en coffee table bog af vores alle sammens Emma, så skal du helt sikkert have den på listen. Masser af smukke billeder fra skandinaviske hjem, indretninger og design. DKK 420 hos Saxo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply