INTERIORS

2010 året, der gik… (part six): Årets køb til boligen/A

Egentlig er det ikke fordi der har været overvældende mange ny indkøb i 2010 for mit vedkomne. Det er mest blevet til et par småting her og der – men jeg har dog alligevel været hytten igennem og fundet mine yndlings køb i året, der gik.

 • Bestlite BL4

Bestlite fejrede 80 års jubilæum i 2010 og i den forbindelse lancerede Gubi to nye lamper: BL3 og BL4 så dagens lys! Vi har længe været på jagt efter den helt rigtig læselampe til sofaen, så jeg var ikke langsom til at beslutte at BL4 var netop den vi havde søgt efter – så den blev slæbt hjem fra Frihavnen og smidt under juletræet. Og nu står den i al sin pagt i vores læsehjørne! Selvom den kun har været her i en uge – er den altså allerede et favorit køb!

 • Coffee table bøger: Life and Work, Malene Birger’s Life in Pictures og The Morning After

Jeg henter meget inspiration fra bøger og bøger med masser af billeder er selvfølgelig at foretrække. Jeg elsker at sidde og bladre i de lækre billedbøger! I disse to eksemplarer har man på det nærmest lyst til bare at rive siderne ud, ramme ind og smide op på væggen! Begge bøger er for resten fra forlaget teNeues.

 • Kunst: Terese Sennerholt & Torben Gammelgaard

Jagten på kunst har jeg skrevet om en del i det forgangne år og det er som bekendt også blevet til et par nye i form af Terese Sennerholt’s ”Love is the New Black” og Torben Gammelgaard’s ”Le Chat Noir” – begge har de fået plads i stuen, så jeg kan nyde dem hver dag.

 

 • Bottino fra Kähler

Det sidste jeg har valgt ud – må blive vaserne Bottino fra Kähler. Kähler har været med os næsten helt fra starten og var faktisk også de første til at donere til en konkurrence, helt tilbage i februar. Siden flyttede Bottino også ind hos mig, og har nydt dem lige siden.

Best Buys of 2010/A

It’s really quite difficult to choose (I haven’t bought that much, but then again…), but here are my best buys for the home in 2010.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Cecilie Olsen
  January 1, 2011 at 11:50

  Hej,
  Under afsnittet: Bestlite BL4, er plakaten Love Is The New Black – og jeg vil utrolig gerne høre hvor den flotte enkle ramme kommer fra?
  Vh og godt nytår – Cecilie

  • Reply
   A
   January 1, 2011 at 12:01

   Hej Cecilie, yes – jamen den er blevet rammet ind hos art & frame på H.C. Ørstedsvej på Frederiksberg. En sådan indramning koster jo lidt ekstra, men så får man jo også en ramme der passer helt perfekt…

 • Reply
  GitteSP
  January 2, 2011 at 08:41

  Hey!

  Jeg er ny her på jeres side…. det er jo liiiige mig – hold da op!
  Skønt at have opdaget jer!
  Det lækre “ternet” tæppe over sofaens armlæn – hvor kommer det fra?

  Godt nytår
  GitteSP

  • Reply
   A
   January 2, 2011 at 09:01

   Velkommen til Gitte, og selv godt nytår.

   Tæppet blev lavet i forbindelse med Jackpot lancerede deres Organic linie for 5-6 år siden. Tæppet blev kun lavet i meget få eksemplar, og da jeg den gang arbejdede for Jackpot var jeg så heldig at få et til mig selv. Så det er desværre ikke i handlen.

 • Reply
  Ida buhl Jensen
  January 3, 2011 at 21:15

  Hejsa.

  Tak for en intet mindre end fantastisk blog som jeg nyder at følge:)
  Vil lige høre hvor bordet under bottino vaserne er fra?

  • Reply
   A
   January 4, 2011 at 07:46

   hej – og mange tak. Du er ikke den første der har spurgt, og vi har haft fat i Kähler og ledt og ledt og lidt lidt mere – men uden held. Men vi har det stadig in mente…

 • Reply
  Camilla
  January 4, 2011 at 12:48

  Endnu en ting der er kommet på min ønskeliste er disse Kähler vaser, det ser jo super godt ud, når de står sammen alle tre. 🙂

 • Reply
  Love is the new black – Minipraline - Augenpralinen - kreativ und individuell Wohnen und Einrichten
  January 10, 2011 at 06:38

  […] Terese Sennerholt via Bungalow 5 I Love Social BookmarkingSubscribeDiggdel.icio.usFacebookStumbleUponTechnorati Tweet This Post […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.