Christmas Calendar 2012 LIFE

2012 Christmas Advent Calendar #2

THE WINNERS HAS BEEN FOUND – THEY WILL BOTH BE ANNOUNCED ON FACEBOOK!!!

 

Vi er glade for at præsentere anden advent i vores adventskalender. Vi udlodder sammen med flere af vores yndlingsbrands præmier til jer, til værdier på 5.000, 10.000, 15.000 og 20.000 DKK. Og da vi nu er nået til anden advent, så er værdien af ugens præmie 10.000 DKK.

Vi udlodder sammen med Broste Copenhagen en day bed og tilhørende puder – hele pakken,  skal finde EN heldig vinder. Sammen med OX Design har Broste Copenhagen skabt den smukkeste day bed i mørke brunt læder, som kun bliver smukkere og smukkere over tid, perfekt til dagdrømmeri, søndagshygge med tæpper, puder og en varm kop the eller noget helt tredje?

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at besvare et enkelt spørgsmål, og desuden ”like” Bungalow5 og Broste på Facebook. Du har 7 dage – og man må forresten også meget gerne dele på Facebook, twitter eller med kollegaerne.

Hvorfor skal netop du vinde?
Like Bungalow5 på Facebook
Like Broste på Facebook

We are pleased to present the Second Advent of our advent calendar. We bring you the give away with several of our favourite brands, valuing ​ 5.000, 10.000, 15.000 and 20.000 DKK. And as we have now reached the Second Advent, the value of this week’s give away is 10.000 DKK.

Together with Broste Copenhagen you can win one day bed with a pile of pillows – the whole price, will move in with ONE lucky winner. Along with OX Design Broste Copenhagen has created the most beautiful day bed in dark brown leather, which only becomes more beautiful and more beautiful over time, perfect for daydreaming, Sunday relaxation with blankets, pillows and a warm cup of tea or something else?

Everything you need to do to participate is to answer a simple question, and also “like” Bungalow5 and Broste on Facebook. You have 7 days – and we would really appreciate if you would share it on Facebook, Twitter or with colleagues too.

Just let us know why you should win?
Like Bungalow5 on Facebook
Like Broste on Facebook

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply
  Tine
  December 9, 2012 at 13:25

  Ihh hvor fedt.. Jeg står og skal flytte snart – fra 48 kvm til 100, så kommer helt sikker til at mangle nye møbler! Og denne skønne daybed ved jeg lige hvor skal stå 🙂 Der er en lang gang i forlængelse med entreen og så kan man lige sidde der og tage sine sko på, eller bare kigge på hvor fin den er 🙂

 • Reply
  Sophie Nors
  December 9, 2012 at 13:27

  Jeg skal vinde fordi jeg er fattig, studerende, single og bor i en lille lejlighed på 45 som jeg ikke har råd til at købe møbler til .

 • Reply
  Mette Lindberg
  December 9, 2012 at 13:43

  Fordi min stue i mit hus, som jeg nu har boet i i ca. 4 måneder, virkelig kunne trænge til denne stilfulde “prikken-over-i’et”.

 • Reply
  DottykaySille
  December 9, 2012 at 13:48

  Wow en flot gave! Siden juni måned har jeg googlet daybed, ønsker mig en fordi jeg skal flytte i hus og det ville være en god start på et tomt hus. Den skal stå i spisestuen, så mine gæster kan sidde der og nyde haven imens jeg laver mad.

 • Reply
  Helene Braüner Bisgaard
  December 9, 2012 at 13:56

  Åh, så lækkert! Jeg har længe ønsket mig en daybed, men synes generelt, at de er ret dyre, så noget af en prioritering. Jeg vil elske at vinde denne til en lur på langs. Med tre aktive drenge i huset og baby, der ofte forstyrrer nattesøvnen, ville daybed’en ofte få selskab, når det kan lade sig gøre. Jeg er sikker på at vi alle 5 vil nyde at bruge den og puderne! Jeg ved lige, hvor den skal stå i stuen. 🙂

 • Reply
  Berit C.
  December 9, 2012 at 14:01

  Fantastisk gevinst! Hvis jeg skulle være den heldige vinder, ville jeg give denne gave til mine forældre. De sidste snart 30 år har der konstant været børn i huset (vi er 4). Det medfører bl.a. at man har en ret børnevenlig indretning, pengepungen ikke er vildt stor til lækre investeringer (da de ofte brugte pengene på os børn) og nu er de så småt kommet i gang med at få en dejlig ny indretning, dog nok mest det praktiske. Denne Day Bed ville være helt fantastisk til deres gang på 1. sal. Her har vores legetøj tidligere stået, og efterhånden kunne de godt trænge til et lækkert afslapningsområde!

 • Reply
  Kristina
  December 9, 2012 at 14:05

  Har længe drømt om en fin daybed og denne er perfekt! Vi er lige flyttet til et stort hus og kunne sagtens bruge flere møbler – hold op hvor ville jeg gerne vinde den!!! 🙂 god søndag

 • Reply
  annemette hedemann
  December 9, 2012 at 14:08

  Vi har ikke et stort hus, men alligevel har vi nogle kvadratmeter som jeg ikke har kunnet indrette fordi det bare var forkerte. Men sådan en daybed ville egentligt være perfekt der, og ikke mindst være uhyre brugbar…OG SMUK.

 • Reply
  Mathilde
  December 9, 2012 at 14:14

  Jeg har længe kigget efter en ny daybed og en ny sofa, en der er let og luftig, da vi bor i en lille lejlighed. Desværre er det svært at få råd. Til begge del, men hvis jeg vandt denne, vil jeg nok kunne få råd til en sofa til:-)
  At den er i læder er bare helt fantastisk da jeg er helt vild med læder (se min hjemmeside mbythilde.blogspot.dk). Det er et lækkert organisk materiale der giver meget varme til rummet, samtidig med at det kan være visuelt let.
  Meg håber, håber, at denne skønne daybed kommer hjem i min stue.

 • Reply
  F. Madsen
  December 9, 2012 at 14:25

  jeg er supermeget med igen. Krydser fingre og tæer 🙂

 • Reply
  louise o
  December 9, 2012 at 14:49

  Fordi jeg er en fattig studerende, der lige er blevet dumpet af kæresten. Jeg skal derfor snart flytte og mangler virkelig nogle fede møbler! Og så er jeg slet ikke i jule stemning til trods for jeg læser jeres jule inspiration hver dag, så håber virkelig denne gave kan hjælpe lidt på humøret, hvis jeg vandt 🙂

 • Reply
  Marie
  December 9, 2012 at 14:51

  Min gamle sofa skal skiftes ud, og jeg har derfor kigget meget på efter en erstatning. Jeg er vilde med daybeds fordi de har en lethed og minimalistisk look som man ikke får ved en stor sofa. Denne ville passe perfekt i min lille stue som erstatning for den store flyder jeg har nu. Mere plads, mere glæde 🙂

 • Reply
  Tanja
  December 9, 2012 at 14:54

  Jeg skal vinde fordi jeg er vild med den, og jeg aldrig selv ville få råd til at købe sådan en. 🙂

 • Reply
  Agnethe
  December 9, 2012 at 15:11

  Jeg står ikke og skal flytte til et større hus eller skal prioritere husleje fremfor møbler, da jeg stadig bor i et lille rækkehus med mine forældre. Men mit værelse kunne godt trænge til lidt forandring, da mit værelse har stået uforandret siden jeg var 10 (nu er jeg 22). Pt. er mit værelse orange/gult, men jeg drømmer om at male væggene marineblå og indrette de få kvadratmeter med genbrugsmøbler i teak træ, sort/hvid grafik fra Therese Sennerholt og denne fantastiske cognac farvede daybed 🙂 Rigtig god søndag til jer alle 3 🙂

 • Reply
  Anne-Beth Krengelund Bertelsen
  December 9, 2012 at 15:13

  Fordi jeg altid har ønsket mig en day bed – så overskudsagtigt en ting at anskaffe sig – og lækkert lige at kunne smide sig efter en langs arbejdsdag – også god til “udstilling” af puder, blade m.v.

 • Reply
  sara rasmussen
  December 9, 2012 at 15:25

  Jeg har en stor bar plet i stuen hvor den ville passe super godt ind

 • Reply
  Marlene Høj
  December 9, 2012 at 15:29

  Hvorfor skaljeg vinde? Jeg har lynende travlt med tre børn, hvoraf de to mindste kun er 2 og 1 år gamle og fuldtidsuddannelse.

  Jeg har altid sagt til mig selv, at jeg kan sove, når jeg bliver gammel… Indtil en klog ældre dame sagde til mig: Ja, hvis du bliver gammel!

  Måske en lækker daybed kan få mig til at geare ned og tage et hvil, når der er brug for det, så jeg kan nå at blive gammel. Og det skulle jeg jo helst, når jeg har tre børn at tænke på!

 • Reply
  Sophie
  December 9, 2012 at 15:32

  Jeg skal vinde fordi mig og min kæreste går og leder efter lejlighed. Vi har lidt svært ved at combinere vores møbler og svært ved at finde noget vi begge kan li og den her Day bed er der første vi er blevet enige om vi gerne ville have! 🙂

 • Reply
  Laura G.
  December 9, 2012 at 15:36

  Jeg skal bare vinde fordi jeg er sur lige nu 🙁

 • Reply
  Frøken Jensen
  December 9, 2012 at 15:40

  Lige en præmie efter mit hoved.
  Står og skal til at flytte hjemmefra men mangler stadig en ordentlig seng og da pengene er små ville præmien her helt sikkert vække lykke hos mig 🙂

 • Reply
  Line
  December 9, 2012 at 15:46

  Jeg ville mægtigt gerne kunne overraske min mor med denne overdådige julegave!

 • Reply
  Louise C. Korsgaard
  December 9, 2012 at 15:47

  Jeg har aldrig hørt om Broste Copenhagen – og nu kan jeg slet ikke se, hvordan det kunne komme forbi min næse. “The nordic way of life”? Ja, det tør jeg sige! Som skandinaver kan man da ikke andet end at være stolt af disse brands, som formår at fortolke vores nordiske stil så smukt. Bl.a. derfor vil jeg meget gerne vinde deres day bed med puder – fordi den ganske enkelt oser af god nordisk, minimalistisk stil. En anden grund er, at jeg lige nu bruger alle mine lommepenge på at spare op til mit bryllup til næste år – præmien ville være en sindssygt god bryllupsgave til vores fælles hjem! 🙂

 • Reply
  Cecilie
  December 9, 2012 at 16:11

  Den er fin.
  Jeg skal vinde, fordi jeg har købt en lejlighed på mere end 100 kvm, som jeg nu mangler møbler til. Og en lækker daybed som denne ville skabe lidt lækkerhed mellem alle ikea- og genbrugsmøblerne:)

 • Reply
  Anne
  December 9, 2012 at 16:21

  Happy 2nd Advent!
  As I am moving to a new flat in February, this would be the most lovely start into my new living! Hope to win! Greetings, Anne

 • Reply
  Simone
  December 9, 2012 at 16:36

  Ihh den er flot. Jeg bor i en lejlighed med mange kanter og skæve vægge, så det kan være svært at indrette og få udnyttet pladsen. Denne er jo perfekt, til ekstra siddeplads, hyggekrog med en bog ved vinduet og bare som udsmykning i sig selv. Glædelig jul

 • Reply
  Rikke Lisberg
  December 9, 2012 at 16:41

  Jeg “liker” allerede Bungalow5 på facebook, men nu “liker” jeg også broste – fedt design btw!

  Vi vil rigtig gerne vinde denne daybed! Min kæreste har længe talt om, at han gerne vil have sådan en. Vi har netop købt den lækreste fem-værelses lejlighed på Frb., hvor vi er sikre på at denne daybed vil passe perfekt ind!

  Vi krydser fingre og håber på en tidlig julegave 🙂

  Mvh. Rikke Lisberg

 • Reply
  Louise
  December 9, 2012 at 16:51

  Vi skal vinde fordi vi lige nøjagtig mangler en daybed, men mangler desværre pengene til at finansere den helt rette som denne 🙂 jeg elsker den og lover at ae den hver evig eneste dag 🙂

 • Reply
  Charlotte
  December 9, 2012 at 17:08

  Fordi jeg synes den er flot 🙂
  Fed konkurrence og blog!

 • Reply
  leahsephira
  December 9, 2012 at 17:33

  Jeg skal vinde fordi jeg er igang med at flytte sammen med min kæreste og vi kunne virkelig godt bruge nogle lækre eksklusive ting som man ikke lige har råd til når man er studerende 🙂

 • Reply
  Kirsten
  December 9, 2012 at 17:49

  Day bed fordi den er superlækker 🙂

 • Reply
  Frederik
  December 9, 2012 at 18:51

  Sikke en dejlig give-away! Jeg synes, at æstetikken omkring en daybed er enormt tiltrækkende – let, elegant og alligevel rå – og jeg ved lige, hvor den skal stå!

 • Reply
  Bente
  December 9, 2012 at 18:58

  Fordi jeg syntes den er pæn 🙂

 • Reply
  Elisabeth Fjordside
  December 9, 2012 at 19:05

  Jeg skal vinde fordi, jeg i nu snart et år(!) har boet i en lejlighed indrettet med en anden persons møbler. Nu bliver lejligheden snart tømt for møbler, og så skal jeg og min kæreste for første gang indrette en lejlighed sammen. Her ville denne smukke daybed kunne passe perfekt ind! 🙂

 • Reply
  Jeanette
  December 9, 2012 at 19:17

  Uh svært at sige hvorfor man skal vinde fremfor andre. Men jeg ved at den til min indret vil passe perfekt. Ønsker mig så smukke og stilfulde møbler, som dette, men pga. at jeg stadig studere og skal gøre indtil jeg er 27, er der desværre nogle år før jeg for råd. øv. Men hold op hvor vil den se godt ud i min kærestes og jeg indretning, da vi kører stilen med få møbler i mørkt brunt (træ og læder) og så ellers hvide møbler, og pynteting holdt i minimalistisk stil (elsker glas og lækker porcelæn her 😉 ) Det vil se så skide godt ud herhjemme – så håber og drømmer om at jeg er heldig 😉 Heh

 • Reply
  Frederik Taxhjelm
  December 9, 2012 at 19:21

  Fordi jeg er vild med blandingen mellem det industrielle og det forfinede. Den passer super godt hjem til mig.

 • Reply
  Sara
  December 9, 2012 at 20:07

  Min elskede mor er næsten lige flyttet fra min stedfar efter 17 års samliv, og kunne derfor godt bruge nogle lækre møbler til at møblere hendes nye hjem med. Jeg ville blive så glad for at kunne vinde denne, så jeg kunne give hende den som en “lille” ekstra julegave/fødselsdagsgave – det er virkelig noget hun fortjener, og som desværre ikke kan lade sig gøre for mig, at skulle købe på en SU. 🙁

 • Reply
  Sofie N
  December 9, 2012 at 20:08

  Jeg ville bruge den til mig og min kæreste værelse, foran vores reoler.. det ville blive et lækkert lille læsehjørne i værelset. (og en ekstra seng til overnattende gæster)

 • Reply
  Nanna
  December 9, 2012 at 20:10

  Jeg skal vinde fordi jeg synes den er så smuk, og fordi den ville passe perfekt ind i min og kærestens indretning 🙂

 • Reply
  Louise
  December 9, 2012 at 21:14

  Vi er ved at bygge hus – og foran de store loft-gulv vinduer i stuen vil denne daybed være perfekt!! Er på jagt efter en, men synes ofte daybeds er for grove/voldsomme, hvis ikke de koster 30.000+. Denne er stilren og enkel.
  Håber, at være færdige med huset til termin i april. Lige nu er snestormen ikke med os. Og det er min begyndende bækkenløsning heller ikke:( Nok om det. Men håber viiiirkelig der går positive vibes i denne retning og at jeg har heldet med mig i konkurrencen…

 • Reply
  marianne lykke nielsen
  December 9, 2012 at 21:17

  jeg skal vinde fordi i så gør mig meget meget glaaaaaaaaaaad

 • Reply
  Helle Szokody
  December 9, 2012 at 21:19

  Hvorfor jeg skal vinde;
  Jo fordi min dejlige brugte sorte lædersofa
  bare ikke passer sammen med resten af indretningen i stuen ⛄❄

 • Reply
  julie lillegaard
  December 9, 2012 at 21:47

  Hold da fest for en drøm af en præmie! Jeg trænger om nogen til en lur efter en eksamensperiode, som er faldet sammen med ældste datters børnehaveindkøring og yngste datters vuggestueindkøring, dræn på ørerne til begge og massevis af sygdom. En god nat er en nat, hvor jeg får to timers søvn. Jeg er TRÆT! Så jeg drømmer om at tilbringe posteksamenstiden på en smuk daybed med en kop te og to søde og helst raske børn!

 • Reply
  Sarah Dahl
  December 9, 2012 at 22:18

  Jeg skal vinde, fordi jeg nu har boet snart 3 måneder i min lille 21 kvm lejlighed til overpris, stadig sover på en madras, og virkelig virkelig nyde denne præmie, så jeg kunne ligge/side der når jeg skal læse pensum, istedet for at sidde på min madras. Så har jeg også lige haft to tycho brahe uger med en fyret mor, en bilnøgle der blev væk, en telefon der blev væk og en telefon der gik i stykker, og tre meget uforudsete regninger. Så at vinde denne lækre præmie ville virkelig redde min jul og give energi til at klare januars eksaminer. 🙂

 • Reply
  Dianna Sørensen
  December 9, 2012 at 22:37

  Min søde kæreste og jeg har for 1½ måned siden overtaget vores hus, hvor vi netop har talt om, at vi super gerne vil have en day bed. Derfor ville denne give away passe perfekt hjem til os 🙂

 • Reply
  Tanja Thorsen
  December 9, 2012 at 23:36

  Jeg er lige flyttet ind hos min kæreste, så det ville være fantastisk at vinde disse smukke ting til vores nye fælles fremtid 🙂

 • Reply
  Nikoline MH
  December 10, 2012 at 01:13

  Jeg har brug for nogle smukke og specielle møbler! bortset fra min Tom stepp stol ejer jeg kun ikea møbler da jeg lige er flyttet hjemmefra 🙂

 • Reply
  Tanja K
  December 10, 2012 at 06:00

  Fordi jeg synes den er utrolig smuk….

 • Reply
  sandra grøne
  December 10, 2012 at 08:18

  fordi den ville passe perfekt ind i svigerforældrenes ny indrettede stue hvor den forhåbentlig kommer til at bo 🙂

 • Reply
  Gitte Manskov Hersom
  December 10, 2012 at 13:41

  For at det ikke skal være løgn, så har de bedste lure jeg nogensinde har fået været på en feltseng. Den minder meget om en daybed, og nu hvor jeg er blevet gravid forudser jeg mange, mange lure som ville være de bedste alle sammen på den der daybed 😀

  Jeg har liket begge steder.

 • Reply
  senia
  December 10, 2012 at 13:59

  Vinde denne bed jeg skal
  idet jeg i givet fald
  har det perfekte spot
  hvor den burde stå så flot
  i min stue på islands brygge
  hvor den vil skabe masservis af hygge:-)

 • Reply
  Linette
  December 10, 2012 at 16:06

  Fordi det ville være en drøm at vinde den! Min lejlighed er meget småt møbleret. faktisk er det noget a la fire stole og et bord, en madras på gulvet som seng og så selvfølgelig et overfyldt skrivebord som de fleste andre studerende.. Så en daybed kunne være med til at fylde lejligheden op og skabe et sted hvor jeg virkelig kan slappe af og hygge

 • Reply
  Gitte Eriksen
  December 10, 2012 at 16:58

  Cognacfarvet læder er ubetinget min yndlingsfarve. Og ville jeg være så heldig at gå hen og vinde, så vil det være den bedste for-julegeve nogensinde.
  Til dagligt læser jeg indenfor møbel og livsstilsbrachen, og bruger jeres blog rigtig meget til mit studie men også af privat interesse.
  Men blviver jeg ikke den heldige, så forbliver jeg jeres trofaste fan 🙂

 • Reply
  Maria
  December 10, 2012 at 17:11

  Fordi at den simpelthen ville gøre mit liv fuldendt!

 • Reply
  Maria
  December 10, 2012 at 18:12

  Jeg skal helt klart vinde fordi jeg har brug for et strej af luksus i min dagpenge hverdag! Jeg elsker tanken om at eje et møbel som jeg ikke på nuværende tidspunkt selv ville have råd ti lat købe – et møbel så lækkert og i ordentlig kvalitet at det ville følge en hele livet…Og bare blive smukkere og smukkere.

 • Reply
  Ann-Sophie
  December 10, 2012 at 19:01

  Fordi den ville være så flot i min lille lejlighed på nørrebro!

 • Reply
  line lind
  December 10, 2012 at 21:48

  Jeg har slagtet min gamle daybed. Den var simpelthen for ussel og kedelig, men jeg har fortrudt og der er ligesom et underligt tomt hul, der hvor den stod…

 • Reply
  Mia Luise
  December 10, 2012 at 22:10

  Lækker daybed. Jeg praktiserer en 20 minutters lur hver dag – så fungerer jeg megt bedre. Denne ville være perfekt og i ny større lejlighed, som vi lige er flyttet i. Glædelig jul!

 • Reply
  Gitte
  December 10, 2012 at 22:27

  Troede broste kun var brugskunst. Den er SÅ fin. Alle vil jo gerne vinde sådan en lækker sag. Hvis jeg vandt ville jeg bruge den hver eftermiddag til at slappe og nulre/ putte/ læse med mine skønne unger…

 • Reply
  Gitte - igen
  December 10, 2012 at 22:29

  Ups kom til at skrive forkert mail adresse. Flot!!!

 • Reply
  Louise F
  December 10, 2012 at 22:45

  Skulle jeg være den heldige vinder, ville jeg have den stående foran de store vinduer i stuen, så jeg kunne ligge og nyde solen og menneskene der går forbi nede på gaden samtidig med jeg får læst i den enorme mængde faglitteratur jeg skal have ædt mig igennem inden næste sommer…

 • Reply
  Alberte Bau
  December 10, 2012 at 23:11

  Ej hvor er den lækker! Jeg skal vinde fordi jeg er en ung pige der skal flytte hjemme fra ikke så langt ude i fremtiden 🙂 Det kunne være dejligt at have et sejt møbel fra start af!! 🙂

 • Reply
  Elisa
  December 11, 2012 at 13:22

  Jeg skal vinde fordi det er verdens allerfedeste præmie!! 😀

 • Reply
  Rikke FM
  December 13, 2012 at 22:33

  Jeg skal vinde den smukke daybed da vores stue mangler lidt glam – vi har en gammel plettet sofa, og en IKEA reol som jeg har drømt om at skifte ud i over 2 år, men med små børn bestemte vi at vente. Nu er børnene store og vi overvejer at vi faktisk kan få en lækker og mere hyggelig stue, denne daybed ville være fantatisk til at starte projekt ny stue:)

 • Reply
  Mia
  December 14, 2012 at 11:55

  vi har netop købt mit barndomshjem og vi vil rigtig gerne sætte vores eget præg på det nu – ved allerede hvor den skal stå og hygge med alle puderne!

 • Reply
  Anne-Mette
  December 14, 2012 at 12:03

  Fordi min hårdtarbejdende mand trænger til forkælelse, og den super fede daybed ville snildt kunne anvendes til at tage en slapper her i julen :o)

 • Reply
  Nina
  December 14, 2012 at 12:11

  Jeg mener jeg skulle vinde, fordi det ville gøre mig ellevild og glad, plus jeg har fødselsdag d. 30, så det ville jo være en perfekt gave til den fattig studerende. Men hvis jeg ikke vinder, så ønsker jeg det er en sød person, som vinder! xx

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  December 14, 2012 at 16:47

  Yderst flot og stilet day bed. Vi vil meget gerne vinde den, da den ville klæde vores øvrige møblement afsindigt godt! OG vigtigst af alt: den vil blive brugt godt og grundigt, der hvor den kommer til at stå 🙂

 • Reply
  Tina Jankowski
  December 15, 2012 at 13:11

  Det vil da bare være TOTAL luksus at vinde sådan en skøn ting – simpelthen! 🙂

 • Reply
  eva
  December 15, 2012 at 19:06

  har lige været en tur på sygehuset for at få repareret mit hjerte – trænger virkelig til opmuntring 😉

 • Reply
  Malgorzata Zajac
  December 16, 2012 at 00:49

  super præmie… jeg skal vinde, fordi jeg har brug for noget nyt, godt og sødt i min stue!

 • Reply
  Anne Kvalevaag
  December 16, 2012 at 02:20

  Jeg ønsker å vinne fordi jeg er hele tiden er på jakt etter den perfekte stemning i mitt hjem 🙂

 • Reply
  Valeska
  December 16, 2012 at 15:12

  We moved a few days ago to our new flat. This beautiful day bed could find a new home in Berlin. 🙂

 • Reply
  sonja zattlander
  December 17, 2012 at 11:03

  fordi jeg aldrig vinder:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.