INTERIORS

46 m² in Sweden

Jeg kan godt lide at bladre igennem hjem til salg hos ejendomsmæglerne, det er forfriskende at se “rigtige hjem” som man ellers ikke ville se i boligreportager. De hjem man finder er ikke perfekte, men ægte og personlige. Hvis lejligheden herunder var min, ville jeg først og fremmest gøre noget ved det skinnende trægulv. Enten slibe det ned så det blev råt eller male det hvidt – som jeg har en svaghed for. Men jeg kan godt lide den skrøbelige blå farve på væggene og det simple interiør. Alt i alt synes jeg at det er et rigtig fint eksempel på hvordan man kan indrette sig på 46 kvm.

Foto via: Alvhem Mäkleri

Alvhem_Bungalow5_01

Alvhem_Bungalow5_02

Alvhem_Bungalow5_03

Alvhem_Bungalow5_04

Alvhem_Bungalow5_05

I like to flip through homes for sale at estate agents, it is refreshing to see “real homes” that you would not otherwise see in housing reports. The homes you find are not perfect, but real and personal. If the apartment above was mine, I would first of all do something about the shiny wooden floors. Either make them raw or paint them white – like I have a soft spot for. But I like the delicate blue color on the walls and the simple interior. All in all, I think that this is a very good example of how to decorate a 46 sqm flat.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lika
  August 24, 2013 at 10:57

  Hvilke ejendomsmæglere (svenske) søger du mest hos? Kender kun danske, men de er for det mest lidt kedelige.

  • Reply
   Hulda
   August 28, 2013 at 13:56

   Hej Lika,
   Jeg kigger primært på Alvhem Mäkleri, Stadshem Fastighetsmäkleri og Fantastic Frank.
   Tak fordi du læser med 🙂

   • Reply
    Lika
    August 30, 2013 at 17:58

    Tak, dem vil jeg prøve at tjekke ud 🙂

 • Reply
  Christina Wonsbeck
  August 24, 2013 at 11:48

  Jeg ELSKER det stribede tæppe fra IKEA. Det er så nice!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.