DESIGN

A day with a Fiat500

Jeg er bidt af en gal cyklist, men jeg må jo indrømme, da jeg den anden dag blev spurgt om jeg ville drøne en tur rundt i en Fiat500, så sagde jeg pænt ja tak! Det er simpelthen utrolig hvad man kan nå på sådan en dag med bil; pressemøde hos Montana, vaffelis hos Ismageriet, sight seeing i Ørestaden, træning i Hellerup, afhentning af skab i Glostrup og aflevering af dette i Greve til pulverlakering (resultatet kommer snart!) – alt selvfølgelig med kalechen åben! Konklusion jeg ønsker mig en bil – og da jeg ikke har 200.000 på kontoen, så ville jeg vælge leasing metoden til kun 2.000 per måned!

Jeg skal ikke gøre mig voldsom klog på bilens køreevne, dog vil jeg sige: den nye Fiat500C, altså den med soltag, er en frækkert! Var jeg ikke blogger, så skulle jeg være racekører. Så den fik fuld pedal ved samtlige lyskryds og når jeg vandt over de større og umiddelbart hurtigere bilister, fik de håndtegn gennem soltaget. I en lille bil kan man dog ikke få alt, hvilket betyder bagagerummet lige er på den mindre side. Så med min træningstaske og pressematerialet fra Montana, og min mini kommode, på bagsædet, var bilen pakket til bristepunktet. Men stadig, der kan være mere i bilen end på mit ikkeeksisterende bagagebærer. Så bilen må være til bymennesket der får leveret alt, har alt i sommerhuset og aldrig rejser længere væk med mere tøj end der kan være i en carry-on!

I am hooked on cycling, but I have to admit, when I the other day was asked if I would race around in a Fiat500, I said yes! It is simply incredible what you can achieve on such a day by car; a press conference with Montana, ice cream cones at Ismageriet, sight seeing in Ørestaden, training in Hellerup, picking up a cabinet in Glostrup and delivery this in Greve for powder coating (the result coming soon!) – all of course with the sunroof open! Conclusion I want a car – and since I do not have 200,000 in the bank, so I would probably choose a leasing deal at only 2,000 per month!

I will not get wise on the car’s driving ability, but I will say this; the new Fiat500C, i.e. the one with the sun roof is a hottie! I was not a blogger; I would be driving race cars. It got full pedal at every traffic light and when I won against the bigger and immediately faster drivers, they got a hand signals through the sunroof. In a small car you don’t get everything, which means the trunk is on the smaller side. So with my training bag and press material from Montana, and my mini cabinet, in the back seat, the car was packed. But still, there can be more in the car than on my non-existent rear rack. So the car has to be for the urban explorers who get delivered everything, has everything in the summerhouse and never travel further with more clothes than you can fit in a carry-on!

 

 

Indlægget er bragt i samarbejde med Fiat

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ulla Olsen
  May 31, 2013 at 07:08

  Jeg bor på landet – og prioriterer en bil i lækkert design højt. Man har før set mig med en (kombi-)barnevogn i bagagerummet, autostol på passagersædet og et blommetræ fra gartnerskolen stikkende ud af vinduet. Jeg ser det som en del af charmen og griner af det. Men jeg er nok også fra en generation og familie, hvor 3 unger sad på bagsædet af en Fiat Uno, når vi skulle på camping i Tyskland. Stoppet til bristepunktet havde en HELT anden mening dengang :o)

  • Reply
   Allan
   June 1, 2013 at 06:24

   Åhh ja – køreferier. Sidst jeg var på køreferie, var bilen pakket til Italien, jeg var 11. Efter en ugen, vågnede vi en morgen i et meget vådt telt. Vandet stod 20 cm i hele teltet. Far havde fået nok af teltferie. Teltet blev pakket og smidt vådt ind i tagboksen. Vi tog hjem! Aldrig mere telt eller køreferie til os! 😉

 • Reply
  Steffen
  May 31, 2013 at 10:51

  Lærte du så også noget om københavnske cykelisters trafikfærdigheder eller mangel på samme?

  Små bybiler, er fantastisk legetøj, da 50 føles som 110 og de kan kastes rundt.

  • Reply
   Allan
   June 1, 2013 at 06:21

   Jeg er jo selv en af de forhadte københavnske cykelister, så jeg ved næsten hvordan de tænker, så har aldrig rigtig noget problem med dem 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.