DESIGN

Adventskrans: Natur og genbrug

Jeg håber ikke, at I vil beskylde mig for at have kreeret verdens kedeligste adventskrans. Min datter mener, det er derhenad. Og jeg indrømmer, at der ikke er meget spræl, men den er faktisk ret meget, som jeg havde tænkt det. Grå lys med en overflade i betonagtigt look og krans og kogler, der er genbrug fra sidste år. Det eneste nye er de små porcelænsskilte med tallene 1-4, som jeg fandt i Odense i dag.

Advent Wreath:  Natural and Recycled

This is our Advent wreath for Christmas at our place this year. The wreath is a tradition in Denmark, where we each Sunday of Advent lights a candle.  The first Advent Sunday is Sunday this week, and I think that´s the official beginning of Christmas for most Danes. I hope you wouldn’t accuse me for creating the most boring Advent wreath of the world. My daughter thinks something like that. And I admit, not so much fuss about it, but it’s pretty much as I intended. Grey candles with a concrete-like surface and wreath and cones, which are recycled from last year. The only new thing is the small porcelain plates with the numbers 1-4, which I found in Odense today.

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Heidi
  November 25, 2011 at 11:04

  Hej! Den er da så fin – ikke kedelig efter min mening 🙂 Vild med overfladen på lysene! Ha’ en god 1. søndag i advent.

  • Reply
   Tine
   November 26, 2011 at 18:03

   Tak – ja, dem nuppede jeg med hjem for flere måneder siden, vidste med det samme, at det skulle være dem til årets adventskrans, da jeg tilfældigt faldt over dem 🙂

 • Reply
  Ulla
  November 25, 2011 at 11:57

  Jeg synes den er lækker – det kan godt blive lidt for rødt og grønt i december, og din krans er dejlig “skoven-flytter-indenfor-agtig” 🙂

  • Reply
   Tine
   November 26, 2011 at 18:04

   Tak, og ja alt det røde er ikke lige mig, og der bliver mindre og mindre rødt, efterhånden som min datter bliver ældre og ældre 🙂

 • Reply
  britt
  November 26, 2011 at 01:00

  Den er da SÅ fin, dejlig simpel! Hvor i Odense fandt du tallene og var de meget pebrede?

  • Reply
   Tine
   November 26, 2011 at 18:05

   Tak, jeg fandt dem faktisk tilfældigt i en garnbutik på Vestergade (mener jeg “hovedstrøget” i Odense hedder?). De kostede 40 kr. for de fire tal, så det var jo ikke alverden 🙂

 • Reply
  britt
  November 27, 2011 at 10:56

  Tak, jeg må sende en spejder ud i Odense!

  • Reply
   Tine
   November 27, 2011 at 23:13

   Fandt lige min bon frem. Butikken hedder Tante Grøn og ligger i Vestergade 7 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.