INTERIORS

Årets besøg (Allan): Future Perfect

Der er sket meget det sidste år, ikke alene med bloggen, men også med min smag i indretning. Modsat Tines higen efter de sort/hvide hjem og mere stilrene indretninger, så er jeg blevet mere og mere glad for de lidt mere personlige indretninger.

I min nye lejlighed endte jeg også med at male stuens vægge hvide, men det skulle hurtigt vise sig, at det slet ikke er mig længere, så forårsprojektet står på en omgang ny maling i både stue og soveværelse – jeg vil have en unikt hjem, et hjem der fortæller, hvem jeg er, og lige nu er jeg ikke sort/hvid.

To hjem har jeg kigget på mange gange, men jeg har dog valgt det ene ud, da det overall er, hvor jeg får mest åndenød, næsten som når man er forelsket første gang.

Future Perfect er helt tilbage fra marts, og på det tidspunkt skete der et stort skift i mit liv, men det er nok først nu, jeg virkelig sætter helt pris på, hvad David Alhadeffs lejlighed byder på. Jeg er godt klar over, at der sker rigtig meget i den her lejlighed, men kig alligevel på detaljerne, flere af elementer har vi faktisk diskuteret løbende det sidste år.

 

Visit of the Year (Allan): Future Perfect

A lot has happened this past year, not only with the blog, but also with my taste in decor. Unlike Tines quest for the black/white homes and more stylish decor, then I have become more and more fond of the slightly more personalised homes.

In my new apartment, I also ended up painting the living room walls white, but it soon turned out that its really not me anymore, so my big spring project colours for the both the living room and the bedroom – I want a unique home, a home that says something about who I am, and right now I’m not black/white!

Two homes I’ve looked at many times, but I have chosen this one because it overall took my breath away again and again, almost like when you are in love the first time.

Future Perfect I did back in March, and at that time a lot changed in my life, but it’s probably only now I truly appreciate what David Alhadeffs apartment offers. I am aware there are a lot going on in the apartment, but still look at the details, several of the different element we actually discussed during this last year.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  tina
  December 28, 2011 at 16:33

  Jeg er så enig. Jeg er vild med modet, med farverne med sammensætningerne. Skønt! Og så er jeg lidt nysgerrig – hvad er det andet hjem, som du har været gladest for? KH tina

 • Reply
  Silke
  December 29, 2011 at 23:30

  Tak for virkelig fin inspiration. Det er så dejligt at se..

  Silke

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.