DESIGN LIFE

Beat Shade

I søndags var jeg i biffen og se X-men First Class (så tror jeg vist heller ikke der kan koges mere suppe på den historie), men i hvert fald spottede jeg (som jo egentlig er en fejl i filmen*) Tom Dixons Beat Shade lamper – og blev lige mindet om at de helt sikkert skal hænge over mit kommende spisebord. Lamperne kan bl.a. fås hos Mekavi og koster fra 2.850 kr.

 

* Fejlen er at filmen skal forestille at være i 1960’erne, men lamperne kom altså først på gaden i 2006.

 

 

Sunday I went to movies to see X-Men First Class (I don’t think that it is possible to keep bringing up more on the story), however, I spotted (which in fact is a mistake in the movie*) the Tom Dixon’s Beat Shade lamps – and was reminded that they surely will hang over my future dining table.

 

* The mistake is that the movie is supposed to be in 1960’s but the lights were not produced before 2006.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  IdaP
  June 23, 2011 at 12:52

  Hvor er de fine stole fra??

 • Reply
  Louise
  June 23, 2011 at 15:00

  Faldt du også over Grand Cru karaflen i Tom Fords A Single Man, for den var da mindst lige så ‘pinlig’ ;o)
  Stylisterne på X-Men har taget sig mange friheder i interiør og tøjvalg, men det ændrer ikke ved, at man sidder med følelsen af at ha’ set en moderne fortolkning af de første James Bond film med Sean Connery… Men nu synes jeg jo også at denne X-Men er en fed film og vil gerne anbefale den til andre, der kan lide det lidt ironisk underspillede superhelte-eventyrunivers, som Marvel-filmatiseringerne er.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.