DESIGN

Black chandeliers – which one?

Jeg går sådan og glæder mig til, at jeg skal flytte. Jeg har en del ting, jeg skal have købt til det nye hjem, så jeg går hele tiden og overvejer og holder ting op mod hinanden. Én ting, jeg mangler, er noget lys til over mit spisebord. Den eneste beslutning, jeg har været i stand til at tage, er, at lampen skal være sort og sprede lys over et stort område. Jeg har helt klart selv en favorit – Dear Ingo lampen af Ron Gilad, men den koster også bare 20.000 dask. Men skal det være den, så skal de være den, så må jeg spare op og leve af havregrød – længe leve interiørdesign!

Hvad synes du?

776994

Orbit Chandelier

704814

Torch s4

2326262

Dear Ingo

[polldaddy poll=6852654]

I am so looking forward to moving. I have some things I want to buy for the new home, so I constantly wonder and set things up against each other. One thing I’m missing is some light over my dining table. The only decision I have been able to take is that the lamp should be black and scatter light over a large area. I clearly have a favourite, it’s Dear Ingo lamp from Ron Gilad, but it costs 20,000 DKK. But if I decide on that so it must be, then I must save and live on oatmeal – long live interior design!

What do you think?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tine
  January 27, 2013 at 16:31

  Hvad med Serge Mouilles sorte lampe? Den fås både til gulv, loft og væg og er så flot!

  • Reply
   Hulda
   January 27, 2013 at 21:41

   Den er også rigtig flot, men så skal man op med en endnu større pengepung, og jeg synes allerede 20.000 kr er rigtig meget.

 • Reply
  Helle
  January 27, 2013 at 23:22

  Hmm, jeg tror jeg stemmer for Orbit. Har altid syntes Dear Ingo ligner en edderkop lidt! 😮
  Mangler ligesom dig en spisebordslampe, men mine krav er at den skal give et godt lys ned på bordet samtidig med at den giver lidt lys til resten af rummet. Faktisk svært at finde… Lige nu har jeg en diffus kugle der giver meget til rummet men som ikke er spor hyggelig.

 • Reply
  Steffen
  January 28, 2013 at 00:54

  Established & sons ellers en Apparatu Scotch club eller noget Bocci.

 • Reply
  Laura Olesen
  January 29, 2013 at 17:46

  http://www.jyskindretning.dk/produkter/lamper/mass-light-na6
  Mass light na6 fra & Tradition er så flot efter min mening!

 • Reply
  Iacoli & McAllister ‹ Bungalow5
  February 15, 2013 at 07:27

  […] firmaet Iacoli og McAllister – det tog mig lidt tid, men nu elsker jeg dem! Kan I huske, da jeg bloggede om sorte lysekroner og bad jer om hjælp til, hvilken en jeg skulle vælge? Nu har jeg endelig […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.