GADGETS

BNGL5 Picks: Moccamaster

En ting er sikker hver eneste morgen – min tur fra sengen til kaffemaskinen.

Af ren rutine skal jeg have mine to kopper inden jeg bevæger mig synderlig meget yderligere. I lang tid synes jeg Nepresso var smaddersmart og lynhurtigt, men blev også virkelig træt af, at jeg ofte skulle forbi butikken for at hente kapsler.

I sommer var jeg til et arrangement med Moccamaster, hvor de lancerede deres Cup-one maskine, altså en kaffemaskine, der bryggede én kop. Smart, hvis man kun drikker én kop, knap så smart når man nu som jeg, drikker to! Moccamaster laver jo heldigvis også ganske almindelig hverdags kaffemaskiner, der brygger op til 10 kopper – og efter samråd med vores følgere på Instagram, har jeg fået mig en Moccamaster.

Nu har jeg brugt den i ca. 4 mdr. og jeg er virkelig glad for den. Jeg er vild med at jeg selv bestemmer kaffen*, som bliver frisk malet hver eneste gang. Selvom processen måske tager 1 minut længere end med Nespresso, så er det altså det hele værd. Kaffesmagen er så meget bedre og forfriskende!

* Lige et shout-out om en af mine gode venner, som har startet sit eget firma, Coffeeship. Jeg er vild med ting der lander i postkassen, og med et abonnement hos Coffeeship kommer friskristet kaffe direkte hjem til mig. De tilbyder alle en gratis test!

Bungalow5_Coffeeship

 

Every morning, one thing is absolutely certain – my trip from the bed to the coffee machine.

By pure routine I just have to have my two cups before I do anything else really. In a long time I thought Nespresso was extremely smart and really fast, but I also got really bored by the trips to their shop in the city to get new capsels every now and then.

Last summer I attended the launch event of Moccamaster’s Cup-one machine, a coffee machine that brews one cup only. Cool, if you only drink one cup, not so cool, if you as me, drink two! Luckily Moccamaster also makes coffee machines for normal everyday use, machine that brews up to 10 cups. And after consulting with our followers on Instagram, I got myself a Moccamaster.

I have now used it for about 4 months and I am really happy with it. I love that I can chose the coffee I want, which I grind every time. Even though the process might take about 1 minute longer that with the Nespresso, I think it is so worth the effort. The coffee taste is so much better and refreshing!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply