TRAVEL

Brücke 49, a Bed & Breakfast re-invented

Lad os bare slå fast, jeg er på ingen måde skientusiast, jeg har forsøgt mig på de fastspændte brædder én gang, og jeg er ikke solgt! Jeg har altid svoret, at hvis (og det er et meget stort hvis) jeg skulle på skiferie igen, skulle udstyret været i orden eller som minimum indlogeres i en virkelig lækker hytte mit alles… Nu er hytten fundet, Brücke 49, så mangler vi bare udstyret og modet!

Let’s just make it clear, I am in no way a ski enthusiast, I have tried the fixed boards once, and I was not sold! I have always sworn that I if (and that is a very big if) had to ski again, I would need the perfect equipment from top to toe or at least get settled in an unbelievably amazing cabin everything included… Well, now the cabin is found, Brücke 49, so I guess I only need to get fully equipped and build up the courage!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Helle Belle
    November 1, 2012 at 11:40

    Hvor ser den lækker ud!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.