DESIGN

Bunad tæpper af Andreas Engesvik

Jeg må krybe til korset og erkende at jeg intet sengetæppe har! That’s right – min seng ligner en rodebunke fra dag til nat, mens den står og samler støv og hundehår. Min undskyldning har altid været at jeg ikke har kunne finde et sengetæppe som jeg synes er flot. Jeg er træt af de klassiske HAY tæpper, og jeg vil gerne have noget multifarvet uden at det bliver for vildt. Men nu har jeg fundet det! Jeg har ingen undskyldning længere – mit sengetæppe er kommet! Det er designet af norske Andreas Engesvik og hvor-er-det-smukt!

Foto: Andreas Engesvik

I have to fess up and admit that I have no bedspread! That’s right – my bed looks like a mess from day to night, while it is gathering dust and dog hair. My excuse has always been that I have not been able to find a bedspread that I think is nice. I’m tired of the classic HAY carpet, and I’d like one that’s multi-colored without it being too wild. But now I have found it! I have no excuse anymore – my bedspread is here! It is designed by Norwegian Andreas Engesvik and it is oh-so-beautiful!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Diana Gade
    December 12, 2012 at 09:31

    De er bestemt fine. Hvor kan man købe dem?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.