LIFE

Bungalow5 søger grafiker/webdesigner

Bungalow5 har nu eksisteret i knapt et år, og vi er derfor klar til at rykke fuldt over på vores eget domæne. Derfor søger vi en grafiker eller webdesigner, der kan det der pjat. Du skal både være kreativ og kunne give dine idéer til, hvordan Bungalow5 skal tage sig ud i fremtiden, men du skal samtidig have den tekniske indsigt der skal til for at kunne opbygge en hjemmeside fra bunden.

 • Er du fra Københavnsområdet er det at foretrække, da vores møder primært vil lægge i København efter normal arbejdstid eller i weekender.  Men kommer du længere væk fra, er det ikke en hindring i selve arbejdet – blot du er indstillet på at pendle til vores møder
 • Erfaring med wordpress og grundlæggende HTML forventes
 • Bungalow5 er på nuværende tidspunkt et fritidsprojekt, og derfor er arbejdet på frivillig basis. Vi forestiller os en ansøger, der har brug for erfaring til CV’et eller som et led i et eksamensprojekt

I forbindelse med opstartsfasen vil der være en del mødeaktivitet, men når siden er etableret, forestiller vi os, at det vil være på vedligeholdelsesbasis og ad hoc.

Er du interesseret, kan du sende et par ord om dig selv og meget gerne vedlægge eksempler på dit webarbejde til vores mail senest d. 17. december 2010.

Her du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen pr. mail.

Allan & Tine

info [@] bungalow5 . dk

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  katrine
  November 22, 2010 at 11:00

  tjek min kærestes side sota.dk 🙂

  • Reply
   A
   November 22, 2010 at 18:41

   Ser spændende ud – han må meget gerne sende en mail hvis han kunne være interesseret!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.