LIFE TRAVEL

Ceramics from Ninna Gøtzsche

Jeg er lige kommet retur fra Århus hvor jeg har tilbragt nogle skønne sommerdage sammen med familien. En af de obligatoriske aktiviteter når jeg er i Århus er at tage en tur ned af Jægergårdsgade. Jeg synes altid at jeg opdager noget nyt i den gade, om det er en lille café eller en hyggelig butik. Denne gang kom jeg forbi Formuleret som er en keramik forretning med værker af Ninna Gøtzsche. Jeg er helt vild med hendes univers med de bløde og skæve former og de blide farver. Det er helt klart nogle værker der gerne må komme hjem til mig og bo!

ImageGen.ashx

ImageGen.ashx2

ImageGen.ashx3

ImageGen.ashx4

ImageGen.ashx5

ImageGen.ashx6

ImageGen.ashx7

ImageGen.ashx8

ImageGen.ashx9

ImageGen.ashx010

I’ve just come back from Aarhus where I spent some wonderful summer days with my family. One of the mandatory activities when I’m in Aarhus is taking a trip down the Jægergårdsgade. I always seem to discover something new when I’m there, whether it is a small coffee shop or a cozy shop. This time I passed Formuleret, a pottery shop with works by Ninna Gøtzsche. I absolutely love her universe of organic and quirky shapes and soft colors. These are some items that surely may come home with me to stay!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pernille F
  May 22, 2013 at 10:05

  Hvor er det smukt!

  Jeg har prøvet at google det, men har ikke kunne finde nogle webshops, hvor det forhandles.

  Kender I en?

  • Reply
   Hulda
   May 22, 2013 at 13:33

   Hej Pernille,
   Jeg tror desværre ikke at hun har en webshop. Men du kan etv. prøve at kontakte Ninna, måske i kan lave en aftale.

 • Reply
  Ninna Gøtzsche
  May 23, 2013 at 23:46

  Hej Pernille,
  Tak!
  Jeg har desværre ingen webshop – men send mig en mail om hvad du er interesseret i, så sender jeg gerne keramikken til dig.
  Mvh
  Ninna

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.