DESIGN

Christmas by Petra Bindel

Her er en bunke billeder med smuk juleinspiration af Petra Bindel for Elle Decoration. Det gennemgående tema er brunt og grønt, som jeg synes fungere rigtig fint til den moderne jul, hvis man ønsker noget lidt mere intenst end den minimalistiske jul. Jeg er helt vild med de små fine guirlander, som måske er en god DIY erstatning til børnene istedet for de klassiske musetrapper og julehjerter?

Foto: Petra Bindel

PetraBindel_Bungalow5_01

PetraBindel_Bungalow5_02

PetraBindel_Bungalow5_03

PetraBindel_Bungalow5_04

PetraBindel_Bungalow5_05

Here are a bunch of pictures with beautiful Christmas inspiration by Petra Bindel for Elle Decoration. The common theme in these photos are brown and green, which I think works really well with the modern Christmas, if you want something a little more intense than the minimalist Christmas style. I absolutely love the small delicate garlands that might be a good DIY task for the kids?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sine
  December 5, 2013 at 09:36

  Øjj jeg skal helt sikkert ha’ lavet mig nogen af de der flagranker.. Jeg kan godt lide mine dannebrogsflag, men de passer ikke altid på træet, og da jeg i år er endt med et hvid/naturtema, må disse være oplagte.. 😀 Tak for god inspiration!

 • Reply
  Maria
  December 6, 2013 at 16:39

  Det ser så flot ud. Jeg kan godt lide at naturen er blevet indraget i jule udsmykningen.
  Jeg laver også DIY med naturlige elementer på min blog.
  mvh
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

 • Reply
  Mary-Liz
  December 6, 2013 at 19:27

  God jule hygge weekend.
  Det er meget smukt og elegant sammensat:-) Lige min stil:-)
  Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  • Reply
   Maria
   December 8, 2013 at 22:06

   Nej, hvor er det smukt! Det grønne holder fuldstændigt. Har lige besluttet mig for at sælge mine sorte designerstole til fordel for nogle selvmalede i den helt rigtige grønne farve. Virkelig smukt.

 • Reply
  A Minimalist Christmas: 12 Understated (But Still Gorgeous) Decorating Ideas — Minimalist/Maximalist – Pioneers Discovers
  November 25, 2016 at 15:29

  […] those with a bit more DIY skills (and patience!), these strands of holiday bunting from Bungalow 5 are adorable, and look as though they’ve been cut from […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.