DESIGN

Christmas Candles 2014

Julemåneden kan jo ikke gå i gang uden der er styr på den tradition, der nok er den allerstærkeste hjemme hos os: kalenderlyset. Jeg kan ikke mindes, at jeg nogensinde er gået igennem en december uden.

Det værste der kan ske, og som jeg har lært af bitter erfaring, er, at det lys, jeg har udset mig, bliver udsolgt, inden vi når den 1. december. Så i år er jeg ude i god tid. Skal bare lige have besluttet mig for, hvilket et, det skal være. Her er 3 favoritter:

Bungalow5 Christmas Candles

1. Lys fra By Nord, DKK 200 hos Kaiku, 2. Lys fra Skandinavisk, DKK 250 hos Stilleben, 3. Lys fra Normann Copenhagen, DKK 99 hos Designfund.

//

The Christmas month can’t really arrive without I’m ready for the strongest Christmas tradition of all at my place: The Christmas (Calendar) Candle. I can’t even remember a December without it. Actually I don’t know if it’s a specific Danish (or Nordic) tradition?

The worst thing that can happen (and unfortunately I know by experience) is, that my favourite candle is sold out before the 1st of December. This year I’m buying my candle early. I just need to decide which one to choose.  These are my 3 favourites.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.