DESIGN

Christmas Inspiration #15 by Bungalow5

Bungalow5 tæller ned til juleaften i samarbejde med Bahne.

December starter jo dejligt med sne! Men selvom sneen giver lidt lys i mørket er det nu stadig mørkt i december, både når man står op om morgenen, og når man kommer hjem fra arbejde. Stearinlys er en livsnødvendighed i december, her i fint lyshus med mindelser om et væksthus i botanisk have. Og orker du ikke julemænd er der også råd for det i en mere afdæmpet version.

Lyshuset og den sorte julemand kan kun købes i Bahnes butikker, Stjerneranke fra Stjernestunder, DKK 100.

Photo & styling by: Bungalow5

What a lovely start on December with lots of snow! Even if the snow provides us with a little extra light in the darkness, it is still very dark in December. When you get up in the morning and when you return from work, still dark. Candles are a necessity of life in December, in this version in a nice lighthouse with reminiscent of a greenhouse in a botanical garden. And is too many Santas too much, you should try a version in black.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara Pernille
  December 4, 2012 at 01:43

  Sorry på forhånd for dette sure opstød – nyder at følge med hver dag på bloglovin. Men er sgu ikk fan af de her Bahne indlæg, det er jo ikk andet end reklame for Bahne? Og de fleste billeder er ret nemt “sluppet over”…. Hvis der så var en kalender konkurrence eller lign. kunne jeg forstå sammenhængen med den frie reklame I giver dem. Håber i det mindste i selv får nogle godter ud af det 🙂 Kan skam godt lide Bahne og som sagt nyder jeg jeres blog og synes ellers altid I er gode til at give inspiration – men lige her har I efter min mening lavet en “sell out” 🙁

  • Reply
   Tine
   December 4, 2012 at 10:38

   Hej Sara Pernille

   Du skal ikke undskylde, vi er altid glade for at høre vores læseres ærlige mening. Når det er sagt, er vi selvfølgelig kede af at høre, at du opfatter vores samarbejde med Bahne som et “sell out”. For os har det handlet om muligheden for at prøve kræfter med selv at udvælge produkter og style vores egne billeder. Og du har ret i, at der på nogle billeder ikke er mange ting, men det er et udtryk for vores prioritering. Arbejdet med styling handler jo ikke bare om at sætte nogle ting op, men at udvælge ting, pakke ind og pakke ud, transport, udvælgelse og så først til sidst opsætning og fotografering. Så der ligger mange timers arbejde bag de billeder, vi har lavet. Selvfølgelig er det et projekt, vi har lavet for vores egen skyld, fordi vi synes, at det er sjovt, men hensigten har selvfølgelig også været at inspirere vores læsere til julestemningnen. Samtidig fungerer indlæggene som indlæg for Bahne og er derfor også mærkede særskilt, så man bare kan springe dem over, hvis man som dig ikke ser andet i dem end en reklame for Bahne. Det har aldrig været intentionen at Bahne-indlæggene selvstændigt skulle stå for juleinspirationen på Bungalow5, så jeg håber da, at du kan glæde dig over de mange andre julerelaterede indlæg, vi når at lægge op i december.

   Mange hilsner fra Tine

  Leave a Reply