DESIGN

Christmas Ornaments 2014

Bungalow5_Isabel Ahm_1

Jeg har mange gange proklameret, at jeg ikke er den store julepyntetype, men jeg har alligevel allerede hentet et par små juletræer hjem, om jeg skal have mere vil tiden kun vise. Dog kunne jeg nemt blive fristet af godt håndværk og fine grafiske juleelementer fra hhv. Isabel Ahm og Kristina Krogh.

Many times I have stated that I am really not the big Christmas ornament kind-a-guy, but I have actually already brought home a few small Christmas trees, not sure if I’m bringing home more, only time will tell. However, I could easily be tempted by great craftsmanship and great graphic Christmas elements like these ones from Isabel Ahm and Kristina Krogh

Bungalow5_Kristina Krogh1

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.