DESIGN

Christmas Ornaments By ATWTP

Julestemningen har allerde sat sig i min krop og jeg glæder mig som et lille barn til at gå igang med oppyntningen. Eftersom at jeg i år er flyttet til en større lejlighed har jeg nu mulighed for at have et større juletræ, som jo betyder flere jule ornamenter. Jeg er derfor på udkig efter juletræspynt, jeg plejer ikke at bruge så mange farver så hvidt pynt er at foretrække. Jeg har fundet disse ornamenter designet af All The Way To Paris, som før har lavet rigtig mange flotte ting, især for butikken Stilleben. Så disse er kommet direkte på ønskelisten.

 

ATWTP_Bungalow5_01 ATWTP_Bungalow5_02 ATWTP_Bungalow5_03 ATWTP_Bungalow5_04 ATWTP_Bungalow5_05The Christmas spirit has already filled my body and I am as excited as a little child to start decorating. Since I’ve moved into a bigger apartment this year, I now have the opportunity to get a bigger Christmas tree, which of course means more Christmas ornaments. I am therefore looking for Christmas ornaments, preferably white ones. I’ve found these ornaments designed by All The Way To Paris, who have previously made many beautiful things, especially for the store Stilleben. So these have found their way on to my wish list.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply