DESIGN

Christmas Wish List Guide 2014 #8: Pias wishes

De sidste mange år er julen kommet snigende, så jeg bliver vildt overrasket, når mine kære begynder at efterspørge min ønskeliste. Når jeg prøver at skrive noget ned, går jeg ofte i stå. For hvad mangler jeg egentlig? Ofte bliver det til små forkælelsesønsker som parfumer, hårkur og bøger, som jeg nyder langt ind i det nye år. Samtidig er jeg så heldig, at jeg har fødselsdag d. 20.12, så jeg skal finde på dobbelt så mange ønsker. Og får dobbelt så mange gaver.
Her i år har jeg valgt at lade mine kære selv finde på gaver til mig. Jeg oplever faktisk en større glæde, når folk har tænkt sig godt om og fundet på noget for at glæde mig, end hvis de har købt efter en liste. Frustrerende, ikke? Men helt mellem os får du her mine allerhemmeligste juleønsker – et par af dem fuldstændig urealistiske, men man har jo lov at drømme 🙂

The last couple of years, Christmas has crept in on me, so I always get wildly surprised when my dear ones start asking for my wishes. When I try to write something down, I often get stuck. For what do I really want? Often it turns out to be the small wishes of wellness, like perfumes, hair treatment and books that I enjoy well into the new year. At the same time, I am so lucky that I have a birthday on the 20th of December, so I must find twice as many wishes. And get twice as many presents.

This year I have decided to let my loved ones think for themselves. I actually experience greater joy when people have put thought into it and found something to make me happy, rather than buying something from a list. Frustrating, isn’t it? But entirely between us, here you get my most secret Christmas wishes – a few of them completely unrealistic, but one has permission to dream 🙂

1 Stol fra Stilleben

bungalow5_3_po

2 Kunstværk af Cathrine Raben Davidsen

bungalow5_2_po

3. Lampe Tidelight

bungalow5_1_po

4. Sort Riflet-Tesæt fra Royal Copenhagen

bungalow5_4_po

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.