ART

DANSK og minimii

Jeg fik spontant en invitation til receptionen på ”Ten years of dansk, a decade of danish fashion” udstillingen på Dansk Design Center i torsdags, og kunne selvfølgelig ikke modstå fristelsen til at beskue de famøse og flotte. Udstillingen er en del af Wondercool eventen der afvikles fra den 26 jan. – 31 feb.

Det der dog i virkeligheden trak mig til receptionen var, at udover modestussset var der faktisk også en mini-udstilling fra Minimii på Balkonarealet som var meget spændende. Det drejer sig om Arne Jacobsens dukkehus MiiBox, som en række kunstnere fik udleveret og skulle indrette efter egen smag. Heriblandt var Lars H.U.G, Anne Black, kunstnere Sofus Walbom og Kastanje Andersen, Kopenhagen Fur og Stilleben-ejere og designere Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. Det var meget interessant at se de forskellige fortolkninger og løsningsforslag til opgaven. Jeg må da også indrømme at der gik lidt lille-pige i mig ved synet af dukkehuse og miniature møbler, jeg fik helt lyst til at pille og lege.

Nå men jeg lod da heller ikke muligheden passere for at hive fat i et par kendisser og spørge ind til deres sidste boligkøb, og opfordre dem til at læse med på bloggen.

Sidste køb til boligen:
Saseline Sørensen: “Jeg har blandt andet købt nogle Buddhaer, dog ikke til mig selv, fordi det må man ikke, så jeg har byttet mig frem til nogle andre”
Lina Rafn: “Det sidste jeg købte var ikke til mig selv, men til mine forældre. Jeg købte salt og peber kværn fra Peugeot”
Mads Steffensen: “Jeg husker ikke mit sidste køb, men i morgen skal jeg ud og købe en Nespresso maskine, gælder det?”
Lars H.U.G: “Jeg købte en citronpresser. Det er som så meget andet her i livet, ikke noget man har brug for, men noget man vil have alligevel.”

Lars H.U.G

Sofus og Kastanje

Stilleben’s Ditte og Jelena

Kopenhagen Fur

Anne Black

Minimii

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.