DESIGN

DIY: Indret med dine fotografier

Jeg er ikke super fan af at pynte boligen med en masse små rammer til familie- og feriefotos. På den anden side er gode minder også med til at skabe hygge og personlighed i boligen.

Tænk stort i stedet! Køb en kæmpe ramme til dine billeder og mix dem på kryds og tværs. Hold dig til enten vandrette eller lodrette billeder i den samme ramme.

(Source: Annie McElwain via Hello, I’m Tiger)

En anden mulighed er at hænge fotos op som en lodret guirlande. Læg billeder sammen to og to, ryg mod ryg og sy igennem dem med brede sting på en symaskine. Sy flere par under hinanden. Hvis de ikke skal hænge ude, hvor man kan se begge sider, kan de bare sys sammen enkeltvis og hænges på en væg.

(Source: Boligliv)

DIY: Decorate with your personal photos

I’m not a big fan of decorating with a thousand small frames for your personal family and holiday photos. On the other hand, good memories bring personality into your home.

Instead, think big! Buy a huge frame for your photos and mix them. Stick to either horizontal or vertical photos in the same frame.

Another option is to hang pictures as a vertical garland. Put the pictures together in pairs, back to back, and sew through them with wide stitches on a sewing machine. Sew several pairs next to each other. If you aren’t going to hang them where you can see both sides, just sew through them individually and hang them on a wall.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Sara
  October 15, 2011 at 17:42

  Er vild med kæmperammen, men hvor mon man kan købe så stor en ramme?

  • Reply
   Tine
   October 15, 2011 at 18:04

   Hvis almindelig standardstørrelse i IKEA, fotobutik eller lignende ikke er stor nok, kan den fås på præcise mål hos en glarmester.
   Du kan også selv bygge en (uden glas), men med en plade med ramme om, som står på gulvet. Den vil selvfølgelig ikke beskytte billederne, til gengæld gør det det nemt at udskrifte billeder hele tiden og/eller bruge den som moodboard.

   • Reply
    Sara
    October 15, 2011 at 18:54

    Tak for dejligt brugbart svar – og en virkelig fin blog 🙂

 • Reply
  Hybel
  October 15, 2011 at 18:15

  Jeg er i gang med et ligende projekt, men bruger så en magnet tavle hvor jeg så “bare” printer billederne ud, og skifter alt efter, hvad jeg er i humør til, og hvad der optager mig i tiden. På den måde, er der altid noget spændende at se, når venner og familie kigger forbi. 🙂

 • Reply
  Simone
  October 16, 2011 at 09:33

  Heej . Det ser simpelthen så fedt ud, virkelig god inspiration. Kig hjertens gerne forbi simonebjoernklausen.blogspot.com

 • Reply
  Caroline
  October 16, 2011 at 12:21

  Puha, står kun over for et problem – hvor skal den mon hænge. Er jo fuldstændig vild med ideen 😀

  • Reply
   Tine
   October 16, 2011 at 13:18

   He, he, ja det kan jo godt være lidt af en udfordring. Du kan jo også vælge at stille det på gulvet, men det tager det selvfølgelig kun mere plads af 🙂

 • Reply
  Ditte
  October 16, 2011 at 16:29

  I poster alt for mange lækre ting! 😉 Ved du hvor bakkebordet er fra? Har efterhånden fået en del HAY-møbler, så ville være lækkert med et alternativ til HAYs DLM!

  • Reply
   Tine
   October 16, 2011 at 21:44

   Lige dette kender jeg desværre ikke – men jeg skriver mig bag øret, at inspiration til flere bakkeborde er et ønske :-). Måske jeg finder det i min research, eller måske en læser har set det?

 • Reply
  Sofie
  October 23, 2011 at 20:30

  Det ser rigtig fedt ud. Men kan man slet ik købe rammen et sted i Danmark?
  Det er ik særlig fedt at få en glarmester til at lave det, da man også skal have den hvide skabelon til billederne. Ved I hvor hende Annie McElwain har fået sin fra?

  • Reply
   Tine
   October 23, 2011 at 21:35

   Jeg kender i hvert fald ikke til et sted i DK, hvor man kan købe en ramme med skabelon. Jeg tror nu ikke, billederne er sat op med en skabelon. Jeg vil tro, de er limet direkte på enkeltvis, eller også er de trykt som en stor plakat. Jeg ved desværre ikke, hvor fotografen har taget billedet.

 • Reply
  Charlotte
  November 15, 2011 at 20:07

  Jeg tror at billederne er printet, de sidder alt for regelmæssigt til at være limet på.
  Jeg vil tro at man kan bestille lignened print med sine egne billeder, et sted hvor man også laver plakater.

 • Reply
  Bilder aufhängen – eine Fortsetzung - Augenpralinen - kreativ und individuell Wohnen und Einrichten
  March 6, 2012 at 09:01

  […] Annie McElwain via Hello, I’m Tiger via bungalow5 […]

 • Reply
  Easy DIY: Instagram Collage | SEE LARK!
  August 7, 2013 at 14:13

  […] [Image via Bungalow5] […]

 • Reply
  Interiorwise
  March 25, 2014 at 22:16

  Hej, jeg vil høre om i ved, hvor man kan få lavet sådan et billede, som øverste billede viser? det ser ud til at de er printet ind i et stort stykke og ikke er enkelte billeder, der er sat ind, de ser mindre ud end alm. billeder ik? mvh Interiorwise

  • Reply
   Allan
   March 26, 2014 at 19:41

   Jeg vil umiddelbart tro, det er noget der er sat op i InDesign eller Photoshop og så printet specielt til lejligheden – eller måske der er en sej App til den slags i dag?? 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.