DESIGN INTERIORS

DIY: Lidt mindre jul med papir

Jeg har haft juleferie siden mandag, og hvor jeg dog nyder for en gang skyld ikke at have så travlt de sidste dage. Jeg mangler stadig juletræet, anden og de sidste par gaver, men vi når det jo nok.

Lige nu har jeg gang i små sysler i papir, mens jeg hører radio, hvor ordet “stenalderkost” meget passende netop er kåret til årets ord! Jeg er så småt ved at være liiiidt træt af at flette julestjerner, så jeg har kastet mig over noget mindre julet pynt, som sagtens kan tåle at blive efter julepyntet er pakket væk.  Her er det et lille bjerg og en grå diamant. Bjerget er så nemt, så det kan laves af enhver, der kan betjene en saks og en limstift. Diamanten er lidt mere tidskrævende, men jeg havde ingen problemer med den, så den vil jeg også konkludere til at være indenfor nybegynderområdet, hvor jeg selv befinder mig!

Modellerne er fra den øvrigt meget inspirende DIY-blog Mini Eco, og vejledning og skabelon kan findes her: Bjerg + Diamant.

Fotos: Bungalow5

 

DIY: A little less Christmas with paper craft

My Christmas vacation started Monday, and for once I really enjoy not having to be that busy the last few days before Christmas. I still have to get hold of the Christmas tree, the duck and the last few gifts, but I’ll manage.

Right now I have the time for some small paper craft projects while I’m listening to the radio, where the Danish word for “stone age food” very appropriate has just granted the title word of the year. I’m beginning to feel a little bored making more paper stars and instead I chose something less Christmas like that can stay put when all the Christmas stuff has gone. Here is a small mountain and a grey diamond. The mountain is so easy and can be made by anyone who knows how to use a scissor and a glue stick. The diamond is slightly more time consuming, but I had no problems with it and will conclude it to be in beginner area as well – just in my own comfort zone!

The models are from the very inspiring DIY blog Mini Eco and tutorials and templates can be found here: Mountain + Diamond.

Photos: Bungalow5

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply