DESIGN

DIY: Sort væg

Mens jeg går og venter på at få monteret vores nye terrassedør ud til den endnu ikke-eksisterende terrasse, drømmer jeg om at male væggen med den nye dør sort… eller måske koksgrå?

Nogen med erfaringer?

 

 

(Sources: Per Jansson, IKEA Family Live, Bolaget Inspiration)

DIY: Black wall

While I am waiting to get our new patio door to our still non-existing terrace installed, I dream of painting the wall with the new door black … or maybe charcoal?

Anyone who has experiences?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Heidi
  September 9, 2011 at 10:19

  Synes jeg lyder som en god idé – godt med lidt kontraster, og jeg synes der findes rigtig mange gode eksempler på sorte og koksgrå vægge. Jeg vurderede det samme selv i lang tid, men endte op med en mørkegrå væg i stedet, og den er jeg vildt glad for (der kommer billeder på min blog i nærmeste fremtid…). Glæder mig til at høre hvad du beslutter dig for 🙂 God weekend!

 • Reply
  T
  September 9, 2011 at 10:55

  Det vil jeg glæde mig til at se 🙂

  Vi har faktisk allerede et næsten sort stort felt på væggen bag vores brændeovn, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at male hele væggen, der er faktisk ikke så meget tilbage af den væg, når dør og et stort vindue går fra. Og ved siden af døren hænger hvide væghængte reoler, så der ville det også give god kontrast.

  Også god weekend til dig 🙂

 • Reply
  Ane
  September 9, 2011 at 17:16

  Har selv to sorte vægge i min stue og elsker dem. De skaber en et anden stemning i rummet og især når det bliver mørkt bliver det mere intimt. Men vælg sort! Har prøvet begge og sort så bare skarpest.

 • Reply
  Denise
  September 11, 2011 at 18:07

  Jeg har to koksgrå (næsten sorte) vægge. Det startede med, at min kæreste besluttede at vi skulle have et 47″ TV, og hvis jeg skulle holde ud at se på det, måtte væggen bag TV’et blive mørk, så det ikke var midtpunktet i stuen.

  Derudover skaber det en dejlig kontrast til de andre møbler, som virkelig kommer til deres ret, når de ikke drukner i hvide vægge.

  Prøv det!

 • Reply
  Black wall it is… ‹ Bungalow5
  October 8, 2011 at 11:57

  […] et lille stykke siden gik jeg overvejede, om vi skulle male en væg i stuen med vores nye havedør sort. Nu er havedøren her, og jeg har bestemt mig: Black wall it […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.