DESIGN INTERIORS

DIY: Storage Boxes

Jeg har ikke altid en DIY-tankegang, som regel har jeg søgt som en gal efter en færdig løsning som jeg kan købe før det falder mig ind at jeg kan konstruere noget selv. Det var også tilfældet her. Herhjemme har vi nogle ophængte kasser fra We Do Wood hvor fjernsynet og alt dertil hører hjemme. Jeg var ved at blive sindsyg af at kigge ind i de uorganiserede kasser med dvd’er og alt for mange af kærestens Playstation spil. Men jeg kunne simpelthen ikke finde en kasse med de rigtige mål, så i weekenden gik jeg igang med et lille DIY. Projektet krævede nogle hvide melamin plader (skåret ud på mål i Silvan), trælim, læder rester, 4 skruer, en boremaskine og nogle skruetvingere. Så var det bare at lime pladerne sammen med trælim og skruetvingere, bore 4 huller og skære nogle remme i læder – vupti. Det tog ganske kort tid og jeg er tilfreds med resultatet. Nogle gange skal man altså bare være hurtigere til at vælge DIY-løsningen og spare en masse tid på research.

Foto: Bungalow5

Before:

HuldaDIY_01

 

During:HuldaDIY_02

HuldaDIY_03

 

After:HuldaDIY_04

HuldaDIY_05

HuldaDIY_06

HuldaDIY_07

I don’t always have a DIY mindset, usually I have searched like crazy for a complete solution that I can buy before it occurs to me that I can construct something myself. This was also the case here. At home we have some hanging boxes from We Do Wood where the television, and all that comes with it, lives. I going mad looking into the unorganized boxes of DVDs and way too many of the boyfriends Playstation games. But I simply could not find a box with the right measurements, so this weekend I began a little DIY. The project required some white melamine boards (cut to measure in Silvan), wood glue, leather remnants, 4 screws, a drill and some clamps. It was easy, just to glue the boards together with wood glue and clamps, drill 4 holes and cut some straps of leather – voila. It was done very quickly and I am satisfied with the result. I ought to choose the DIY solution more often and save a lot of time researching.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mathilde
  October 2, 2013 at 08:58

  Super flot!
  Jeg blev også nødt til selv at lave et DIY TV-møbel.
  Jeg ville skjule stereoanlægget, harddisk optageren og alt det andet rod. Da det stadig skulle være muligt at fjernbetjene tingene i skabet, lavede jeg en låge med gråt højtalerstof som front. Dette gør at man ikke kan se ind, men fjernbetjeningen kan stadig få kontakt til apparaterne inde bag.

 • Reply
  Ninna
  October 2, 2013 at 10:57

  Super ide, hvis man har et rodet møbel, der ellers fungerer i indretningen.

 • Reply
  Sine
  October 2, 2013 at 14:37

  Det er blevet helt vildt flot og et fedt udtryk, men har du virkelig kun limet kassen sammen? Det er jeg ikke sikker på, at jeg ville turde..

 • Reply
  Louise P
  October 3, 2013 at 09:46

  Så lækkert Hulda, thumbs up herfra 🙂

 • Reply
  DIY: Leather Shelf ‹ Bungalow5
  October 6, 2013 at 07:54

  […] er mange måder at inddrage lidt lækre læder detaljer ind i dit hjem, ligesom det DIY jeg lavede tidligere på ugen. Denne her idé er rigtig simpel og har et flot resultat. Alt hvad du skal bruge er lidt læder i […]

 • Reply
  DIY - Flotte opbevaringskasser / Cahetuliv
  March 11, 2014 at 11:56

  […] Denne DIY har vi lånt af Bungalow5 og du kan se alle billederne og deres beskrivelse af projektet her […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.