LIFE

Efteråret ind i hjemmet

Jeg forguder efteråret. Det er så skønt at traske rundt med lille hund blandt nedfaldne blade i alle nuancer og kigge på de halvnøgne træers grene danne mønstre mod himlen. Hyggen i en gade oplyst af stearinlys i folks vinduer udgør en lune der kan gøre mig helt høj. Jeg længes efter at bringe denne efterårsstemning ind i mit hjem.

Jeg har søgt lidt efterårsinspiration på Kaiku’s webshop som jeg vil dele med jer, samt lidt efterårsbilleder fra min Instagram. Nu skal der bare smides en plade på, laves te og tændes lidt stearinlys, så er jeg ellers at finde under tæppet resten af weekenden.

 

 

 

Bringing the Fall into the home

I love autumn. It’s so wonderful to wander amongst fallen leaves in all shades with the little dog, and look at the half-naked tree branches form patterns against the sky. The cosiness of a street lit up by candles in people’s windows, is an ambiance that can make me quite high. I long to bring the autumn atmosphere into my home.

I found some inspiration for the Fall decor at Kaiku’s webshop, and threw in some photos from my Instagram, that I want to share with you. Now all that is left for me to do is; throw on a record, make tea and light some candles, then you will find me under the blanket for the rest of the weekend.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.