INTERIORS

Ele Villa by Rock & Pebble

Ele Villa og de Pebbles fra Rock & Pebble må være enhver designnørds drøm om et dukkehus. Selv uden børn får jeg næsten helt koldsved over hvor cool jeg synes Ele Villa egentlig er – jeg sidder faktisk i ramme alvor og tænker om jeg kan finde plads til den i min lille lejlighed!

//

Ele Villa and Pebbles from Rock & Pebble have to be any design nerds dream of a proper doll’s house. Even without kids I’m almost covered in sweat because of how cool I think Ele Villa really is – I’m actually in all seriousness, thinking if I can find room for it in my small apartment!

Bungalow5_Rock-and-Pebble-Ele-Villa

Bungalow5_Modern-Pebbles

Bungalow5_Modern-Pebbles

Bungalow5_Rock-and-Pebble--Alphabet-Pebbles

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.