LIFE

Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister

Vi er over halvvejs i præsentationen af de i alt 8 finalister i Electrolux’ Design Lab 2011. I kan jo altså, hvis I gætter den rigtige vinder, selv vinde en af de 3 ErgoRapido støvsugere. En ret tjekket og yderst stilsikker støvsuger til den lille design lejlighed eller til dem der lige vil have en hurtig og fiks ekstra støvsuger, så den store ikke skal frem hver gang! Så ind her og vælg din favorit!

Ribbon, er den femte finalist, og design af Enzo Kocak fra Australske Monash University.

Båndet er en bærbar, universal opvarmer og nedkøler. Dets unikke form og fleksibilitet gør det muligt at vikle det omkring en mad- eller drikkevarebeholder for at varme eller køle. Den sorte side tilfører varme, mens den hvide køler. Du kan folde båndet sammen, tage det med dig og endda folde det, så det kan bruges som en varmeplade. Kontrolknapperne på siden af båndet gør det nemt at bruge. Det genopladelige termoelektriske cellebatteri kan også vende opladningsprocessen – når båndet ikke er i brug, konverterer cellerne overskydende varme tilbage til elektricitet.

Som sjette finalist har vi Salvé Bagel Toaster af Canadiske Kent Madden fra Carleton University

Denne bærbare bageltoaster er særlig belejlig for den, som ikke kan finde tid til at spise morgenmad. Placér en bagel i toasteren, og den vil automatisk begynde at rotere. Når du er tilfreds med farven på den frisktoastede bagel, tager du den af toasteren og kan nyde den med det samme. Toasteren er meget energibesparende, eftersom den kører på krystalbatterier og genoplades på en keramisk induktionskogeplade. Nu er der ingen undskyldning for at gå glip af det vigtigste måltid på dagen!

Hvis du mener at en af disse to vinder Electrolux’ Design Lab 2011, så er det bare om at få delt det i konkurrencen her i en vis fart – så vinder du måske en af de tre ErgoRapido støvsuger fra Elextrolux!

Du kan læse om finalist 1 og 2 her og finalist 3 og 4 her!

 

*Konkurrencen løber t o m den 06.09. kl.00:00. Vinderen annonceres 08.09 i dette indlæg! Vinderen vælges af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes. Vinderen skal være bosiddende eller have adresse i Danmark // The competition is only for Danes (which is also why this post is only in and runs until 06.09. at 00:00. The winner will be announced in this post! Bungalow5 chooses the winner and the price cannot be exchanged. The winner must be resident or have an address in Denmark.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.