LIFE

Electrolux’ Design Lab 2011 Finalister

Har I kigget nærmere på finalisterne i Electrolux’ Design Lab 2011? Ellers vil vi i dag og de kommende søndage give jer et lille skub, så du er et skridt nærmere at vinde en af de tre ErgoRapido’er fra Electrolux.

Robo TAP Cleaner er tænkt og designet af Gyu Ha Choi fra Handong Global University, Sydkorea. Robo TAP er en smart udvikling af robotstøvsugeren, som bruges til at målrette rengøringen til et specielt område. Et IPS system, som styres med en simpel fjernbetjening, sættes på brugerens sko. To stamp på en beskidt plet dirigerer Robo TAP til præcis dette område for at gøre rent. To stamp mere vil annullere ordren, og tre stamp bringer støvsugeren tilbage til dens automatiske program. Det er lige så sjovt som stepdans, men meget nemmere.

Dans herover og læs meget mere om Gyu og hans koncept

 

Induction Heat Plate designet af Tommi Moilanen, Aalto University School of Art and Design, Finland. Denne smarte varmeplade med induktion er en kompakt løsning for folk på farten. Placér varmepladen, hvor det passer dig, og tilslut din smart-phone, så har du en børnesikret fjernbetjening. Smart-phone-applikationen er designet til at blive brugt sammen med tags, der giver instruktioner til, hvordan man opvarmer maden rigtigt. Smart-phone-applikationen kommer også med en hukommelse, som intuitivt husker, hvordan du sidst lavede mad. Induktionspladen har et blankt sort og hvidt design med et træhåndtag, som gør den nem at bære, opbevare og hænge op væggen, når den skal have opladet sit batteri. Denne kogeplade er hot på alle måder.

 

Tommi fortæller i øvrigt også meget mere om sit design her, som f.eks. at han har fået inspirationen fra min elskede yndlings Alvar Aalto barvogn 900 & 901.

 

Er det en af de to du mener vinder Electrolux’ Design Lab 2011, så er det bare om at dele det med os i konkurrencen her!

En lille ekstra bonus – så kan du også være med til at give din stemme til din favorit så han/hun kan vinde People’s Choice Award 2011

 

*Konkurrencen løber t o m den 06.09. kl.00:00. Vinderen annonceres 08.09 i dette indlæg! Vinderen vælges af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes. Vinderen skal være bosiddende eller have adresse i Danmark // The competition is only for Danes (which is also why this post is only in and runs until 06.09. at 00:00. The winner will be announced in this post! Bungalow5 chooses the winner and the price cannot be exchanged. The winner must be resident or have an address in Denmark.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply