INTERIORS LIFE

Et stel for ældre damer i Tisvilde?

Her til morgen opdagede jeg til min store glæde, at der medfulgte et designtillæg til søndagens udgave af Politiken. Herligt, tænkte jeg, og kastede mig straks over det. Men jeg var da godt nok ved at få morgentheen galt i halsen, da jeg læste et indlæg, der hed ”Kend din designertype”.

Den potentielle ejer af et stel, som jeg rigtig godt kan lide (og også ejer noget tilbehør til) blev beskrevet sådan her: ”Tilhører sandsynligvis en ældre dame i Tisvilde, som har en sikker stil og styr på sine designting. Der er ikke mange, som kender designet, men for hende er det unikt”. Ja, ok og ellers en masse pæne ting om denne her ældre dame, men alligevel…

Stellet vi taler om, er stellet Ursula, designet af Ursula Munch-Petersen for Royal Copenhagen. Måske de har ret i, at stellet ikke er så kendt? Men jeg mener bestemt ikke, at stellet bare burde ejes af segmentet ældre designsikre damer i Tisvilde. Det kunne efter min mening lige så godt stå i køkkenskabene hos et hipt, ungt par på Nørrebro! Eller er det mig, der er helt galt på den?

                                                                       {Sources: Idcn, Bo Bedre}

Do you think, that this porcelain would almost certainly belong to an elder lady, who knows her design classics? Couldn’t it ad well belong to a trendy young couple? Or is it just me?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  dorthe mey jensen
  September 26, 2010 at 17:41

  Sådan går det når de som altid prøver at presse en box ned over hovedet på folk… Jeg synes også Ursula er top-sejt og jeg bor i NordVest… ;o)

 • Reply
  Buller
  September 26, 2010 at 17:45

  Enig – stellet er top sejt (selvom jeg er 23 år og fra vestjylland).. Synes nu kanden var meget “in” for et par år siden så helt ukendt er stellet ikke..
  kan du ikke fortælle lidt mere om hvilke typer der har hvilke stel?? (udfra politiken)

 • Reply
  Mette Eiberg
  September 26, 2010 at 19:09

  Ursula er fantastisk, tidsløst og har ingen alder!!

 • Reply
  T
  September 26, 2010 at 19:18

  Tusind tak for jeres hurtige kommentarer, jeg er fuldstændig enig! Det er jo meget sjovt at læse om stereotyper engang i mellem, men ind i mellem synes jeg bare, at det bliver for tykt…

  Jeg synes Ursula er smukt og tidsløst – og ikke specielt ukendt!

  @Buller: Det handlede ikke om stel generelt, men hvilke typer personer, der repræsenterede forskelligt design, så der var også en type, der var repræsenteret af en lampe mv.

 • Reply
  Ek
  September 27, 2010 at 16:40

  Jeg er helt enig – jeg studsede også over den artikel og synes ikke at de ramte plet! Stellet er super cool.

 • Reply
  Malene
  September 27, 2010 at 19:23

  Mærkelig artikel … det er langfra hver gang, der bliver ramt plet med de der “Kender du typen” artikler. Jeg har en veninde der samler Ursula, og hun er 27 og bor i Næstved – og har netop pakket Ursula ned for et år, mens hende og kæresten skal bo i Kina. Det er der ikke meget gammel dame eller Tisvilde over;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.