DESIGN

Få stilen: Huset i Fredensborg

Rå pudset murstensvægge, lange, brede planke gulve, masser af lys og yderst minimalistisk indretning – var hvad vi ser i huset i Fredensborg. Møblerne og indretningen er sparsom, men dog alligevel fyldt med klassikere.

1. Planker, skal de være brede og uendelig lange, så ring til Dinesen Gulve, prisen er uhørt høj, men det er så uendelig smukt! 2. Y-Stolen er en af mine favorit klassikere og går aldrig af mode, 4.954 kr. (3falke) 3. Flet kurve kan bruges til næste hvad som helst, 250 kr. (Tine K Home) 4. Milk lampen med små træben passer perfekt ind i det stilsikre hjem, 995 kr. (luksuslamper) 5. Serveringsbakke med muligheder, 420 kr. (Menu) 6. Maskros giver et finurligt lysspil på væg og gulve og er samtidig meget dekorativ og billig, 629 kr. (Ikea) 7. PK22 en anden klassiker som gerne måtte flytte hjem til mig, 23.796 kr. (Casanova) 8. DT20 er et virkelig smukt bord og kan gøres så langt at der kan sidde 20 personer, 12.999 kr. (Bolia)

Decorate like: Fredensborg House

Rough plastered brick walls, long, wide plank floors, lots of light and highly (perhaps too) minimalist decor – was what we saw in the house in Fredensborg. The furniture and decor is limited, however full of classics.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  caroline
  November 11, 2010 at 19:46

  Dejligt med “få stilen”. Jeg vil høre om det er muligt i kan skrive tal på, så man bedre kan se hvilken der er tale om. Fx når der er ti vi kan li af det samme objekt, er det svært at vide hvilken der er fra hvor. mvh Caroline

  • Reply
   A
   November 16, 2010 at 07:59

   Hey Caroline, vi skal prøve. Men først og fremmest synes vi bare ikke rigtig det er så pænt med store tal – vi prøver så vidt muligt altid at skrive billede teksten i den rækkefølge de kommer på billedet ovenfor – så det nemlig ikke burde være helt så svært at finde frem til netop det man gerne vil se nærmere på.

   Vi vil dog genoverveje det med tallene igen!

 • Reply
  Heidi
  November 11, 2010 at 20:04

  Flotte, klassiske ting – skøn stil! Mit “korrekturøje” kan ikke lade være med at se en lille skrivefejl i overskriften…

 • Reply
  Naja
  May 4, 2013 at 20:25

  Passer y stolen til bordet?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.