INTERIORS SpringCure 2011

ForårsKuren 2011: Opsamling på stuen

Nåede I at blive færdige – eller noget i det hele taget?

Jeg må indrømme, at jeg ikke lige nåede alt det, jeg egentlig havde planlagt. Det er jo lidt svært bare sådan at forbigå det gode vejr, når det endelig er her.

Jeg er dog startet på et DVD-projekt, inspireret af Dorthe, og det skal nok blive fedt og overskueligt, når jeg bliver færdig. Bøgerne kommer dog ikke i farveorden her. Det er jeg alt for nørdet til – kan jo ikke finde noget, hvis det ikke står alfabetisk!?

Ikke engang den buket, som jeg ellers selv opfordrede til, kunne det blive til! Jeg måtte nøjes med vintergækker fra haven og en knækket gren fra en nyindkøbt hortensia, men lidt kan jo også sagtens være dekorativt. Og så kan I også lige hilse på min nye ven, som egentlig skulle være gemt til påske (selvom det er en kanin).

 

{Source: Bungalow5}

Spring Cure 2011: Finishing the Living Room

Did you guys finished the Living Room – or even managed anything at all?

I must admit that I just didn’t finish everything I had actually planned. It’s too difficult to miss the nice weather when it’s finally here…

However, I started on a DVD project, inspired by Dorthe, and it’ll be fantastic, when I finish. The books are not colour coordinated here. I’m too geeky for that – how can I find anything if it’s not alphabetical!?

Not even the bouquet, that I encouraged you to buy, did I manage myself! I’ll have to do with some snowdrops from the garden and a broken branch from a fresh hydrangea, but small things can be decorative too, can’t they? And also say hello to my new friend, who actually should have been saved for Easter (although it is a rabbit).

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    kongemor
    April 3, 2011 at 21:17

    Puha jeg nåede ikke rigtig det der var planen, har dog vasket vinduer og nydt det gode vejr. De tanker der er blevet tænkt omhandler ombetrækning af en stol og maling af en anden stol. Det må jeg have til gode!

  • Leave a Reply