INTERIORS

Framing My Lady

Jeg har et stort skønt billede af fotografen Kesler Tran, som jeg er meget stor fan af. Billedet er blevet udprintet i en størrelse på over 2 meter i højden så den passer perfekt i enden af vores gang i entréen. Jeg har dog gået rundt i noget tid og spekuleret over indramningen, hvordan det lige skulle gøres og ville også gerne finde en løsning der ikke var meget dyr. Det er jo næsten normen i dag at selve indramningen er dyrere end det der skal rammes ind. Men det er jo også vigtigt at billedet er rammet ordenligt ind, ellers kan hele fremtoningen falde til jorden.

Jeg endte med at vælge Skinnerup Rammer og Galleri. Dels fordi at jeg følte at jeg fik en overkommelig pris, men også fordi at jeg følte at jeg fik en god og kompetent rådgivning. Jeg havde nogle forstillinger om hvordan det hele skulle gøres, med glas og tynd ramme. Men jeg endte faktisk med at sætte opgaven trygt i deres hænder, som endte ud i at jeg fik billedet lamineret på en skumplade og med en lidt bredere ramme i sort træ. Den indramning gør at billedet bliver meget let, så det er nemmere at flytte rundt på og det ikke er nær så farlig hvis der skulle ske et uheld. Lamineringen gør også at overfladen bliver mat i stedet for blank, hvilket jeg også er blevet ret glad for fordi jeg slipper for reflektering i billedet. Men man kan også vælge et hav af andre muligheder for indramning og ophængning, og bestille det direkte på deres hjemmeside. Jeg er blevet rigtig glad for resultatet af indramningen af “min dame”, så jeg vil gerne gøre lidt reklame og varmt anbefale den kompetente service hos Skinnerup Rammer og Galleri.

Foto: Bungalow5

indramning_hulda_bunglow5_01

indramning_hulda_bunglow5_02

indramning_hulda_bunglow5_03

indramning_hulda_bunglow5_04

I have a big beautiful photo by the photographer Kesler Tran, who I am very big fan of. The image has been printed in a size greater than 2 meters in height to fit perfectly on the end of our long hallway. However, I have been wondered about the framing for a while, how it should be done and if I could find a solution that was not very expensive. It’s almost the norm today that the framing is more expensive than the thing being framed. But it is also important that the image is properly framed, otherwise the whole appearance falls to the ground.

I ended up choosing Skinnerup Rammer og Galleri. Partly because I felt that I got an affordable price, but also because I felt that I got good and competent advice. I had some ideas of how the picture should be framed, with glass and a thin border. But I actually ended up putting the task safely in their hands, so i ended up getting the photo laminated on a foam plate and framed a slightly larger black wooden frame. The framing makes the picture very light, so it ‘s easier to move around and it is not nearly as dangerous should there be an accident. The lamination also makes the surface matte instead of glossy, which I am pretty happy about because I will not have any reflections in the picture. But you can also choose a myriad of other possibilities for framing and hanging pictures, and order it all directly on their website. I have been very pleased with the outcome of the framing of ” my lady “, so I want to do a little advertising and highly recommend the competent service of Skinnerup Frames and Gallery .

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mikkel Fløe
  November 25, 2013 at 21:16

  Wauw hvor er det et flot billede! og hvor er det fedt du kunne få det så stort.
  Hvor meget måtte du slippe for print + ramme ?

  • Reply
   Frederik
   November 30, 2013 at 17:02

   Hej Mikkel. Jeg er også fan, så jeg skrev til Hulda. Jeg fik det her svar fra hende:
   “Jeg betalte 200 USD til Kesler Tran for at få lov til at printe hans billede en enkelt gang i høj opløsning og til privatbrug. Han har skudt så mange fantastiske billeder, se her http://keslertran.tumblr.com
   Jeg betalte 590 for at få det udprintet hos Elefantprint og så 1650 for den slags indramning som jeg fik lavet. Portoen var ret dyr så det kom op i nærheden af 5000 kr det hele, men stadig meget meget billigt :)”

   • Reply
    Hulda
    December 2, 2013 at 00:44

    Tak Frederik, havde ikke set at du havde skrevet Mikkel, men jo det er som Frederik skriver 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.