TRAVEL

From BoConcept

BoConcept har lavet et rigtig fint katalog med nogle flotte stylinger. Selv kommer jeg alt for sjældent i BoConcept eftersom at det ikke lige ligger hvor jeg normalt færdes. Men kataloget har gjort mig nysgerig og mon ikke jeg snart lægger vejen forbi. I øvrigt har jeg set en rigtig fin wire-pyramide i denne måneds RUM, som jeg bare må eje til min lille kollektion af pyramider.

Fotos: BoConcept

BoConcept_Bungalow5_01 BoConcept_Bungalow5_05

BoConcept_Bungalow5_06

BoConcept_Bungalow5_07

BoConcept_Bungalow5_08

BoConcept_Bungalow5_09

BoConcept_Bungalow5_092

BoConcept_Bungalow5_02

BoConcept_Bungalow5_03

BoConcept_Bungalow5_04

BoConcept have made a really nice catalog with some beautiful styled photos. I myself visit BoConcept very rarely since it’s kinda out of my way. But the catalog has awakened my interest, so I will swing by them soon. Incidentally, I have seen a very fine wire pyramid in this month RUM that I just have to own for my little collection of pyramids.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Cecilie
    November 21, 2013 at 10:49

    Den sofa er da virkelig super fin.Vores nuværende sofa er fra boconcept, og vi har været virkelig glade for den (trænger bare snart til noget nyt). Bliver højst sandsynligt fra dem igen. De har en butik i Odense, der ligger så praktisk som inde i centret, så går faktisk tit forbi og lurer, har kig på nogle ret fine trådkurve for tiden 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.