DESIGN

Gensyn med Anne Flohr

Der er lige poppet en mail op på min computer fra Anne Flohr, hvis krukker jeg omhandlede i et indlæg om butikken 1+1 textil. Hun har nu åbnet en webshop hvor man kan få fingrene i hendes lækre krukker, og andre smukke sager som hun har lavet. Jeg er helt vild med krukkerne, så jeg blev rigtig glad da jeg så at de også fås i andre former og farver nu!

Foto: Anne Flohr webshop

There’s just popped up a mail on my computer from Anne Flohr, whose jars I referred to in a post on the shop 1 +1 textil. She has now opened a webshop where you can buy her delicious jars, and other beautiful things she has crafted. I absolutely love the jars, so I was really happy when I saw that they also come in other shapes and colors!

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.