LIFE

Give Away: Around the World with Samsonite

Vi skyder for alvor påsken i gang med en konkurrence, det er også ved at være længe siden faktisk. Jeg er fan af Samsonites lækre kufferter, og som I nok allerede har bemærket er min lille trofaste rullende ven altid med mig når jeg rejser.

Én af jer, kan nu se frem til en ny rejsekammerat i en sprit ny Samsonite Cosmolite Spinner til en værdi af 2.499 kr.

For at vinde, må du gerne tilmelde dig Samsonite spillet Around the World in 80 Clicks, men du skal fortælle os i en kommentar nedenfor hvor langt din egen gamle kuffert har været sendt længst af sted!

Spillet fungerer således, at man gennem sin facebook konto får tildelt nogle virtuelle kufferter, som man skal lave en kæde af ved at sende dem videre til sine venner, som så sender dem videre til deres venner etc. Den person der skaber den længste kæde vinder et rejsegavekort på € 5.000, og alle deltagere i kæden vinder en Samsonite Cosmolite-kuffert.

Så du har rent faktisk hele to chancer for at vinde her – så jeg foreslår du ser at få sendt dine kufferter af sted i en fart!

*Konkurrencen løber t o m den 22.04. kl. 16:00. Vinderen annonceres i et nyt indlæg! Vinderen vælges tilfældigt af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes og sendes hurtigst muligt til vinderen // The runs until 22.04 at 16:00. The winner will be announced in a new post the same day! Bungalow5 chooses the winner randomly and the price cannot be exchanged. We will ship the prizes asap.

We will start the Easter holiday for real with a competition; it has also been a long time since we had one actually. I’m a big fan of Samsonite’s amazing suitcases, and as you probably already have noticed, it is my faithful friend rolling with me when I travel.

One of you can now look forward to a new travel companion with a brand new Samsonite Spinner Cosmolite suitcase worth 2.499 DKK.

To win, you may register Samsonite’s online game Around the World in 80 Clicks, but you have to tell us in a comment below how far your own suitcase have travelled the furthest!

The game works through your facebook account, which is assigned some virtual suitcases that you have to make a chain by sending them on to your friends, who then sends them on to their friends, etc. The person who creates the longest chain wins a travel voucher for € 5,000, and all participants in the chain win a Samsonite Cosmolite suitcase.

So you’ve actually have two chances to win here – so I suggest you start sending some suitcases!

 

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply
  anholm
  April 4, 2012 at 10:12

  Uh min kuffert er helt ny, så det længste den nogensinde er rejst er til costa del sol, syd spanien til Fuengirola. Her skal den også være noget tid efter som jeg lige er flyttet herned, så en ny lille smart kuffert ville være GENIALT til når man skulle hjem til DK på feire 🙂

 • Reply
  Hersom
  April 4, 2012 at 12:04

  Zagreb i Kroatien.
  Jeg har været der 2 gange nu, og kun den første gang blev min kuffert forsinket (heldigvis).

 • Reply
  Sara
  April 4, 2012 at 13:48

  Min længste tur med kufferten var over atlanten til Cuba. Fantastisk tur, måske min bedste rejse nogensinde! Og det ville da være skønt med en ny kuffert, da den gamle mangler lynlåse og har defekte hjul!

 • Reply
  GitteChristine
  April 4, 2012 at 16:47

  Jeg har sendt en 9211 km til Thailand 🙂

 • Reply
  Mette Skovgaard
  April 4, 2012 at 23:05

  Rejste i 2000 til Korea, det var en fantastisk rejser og skal helt bestemt derud igen. Rigtig god påske, bedste hilsner afsted til jer!

 • Reply
  Didda
  April 5, 2012 at 10:45

  Min kuffert er pt i Vietnam, men det er mine forældre der er afsted med den. Ellers er det egypten, som er det længste

 • Reply
  Kristian
  April 6, 2012 at 16:51

  Det længste må min har været væk må være Galapagos.

 • Reply
  Line Lind
  April 15, 2012 at 09:26

  Så er de virtuelle kufferter sendt af sted. Det længste min egen kuffert har været væk er Buenos Aires. I øvrigt holder jeg mest af, når min kufferter vælger at tage samme steder hen som mig – det er så træls, når den vælger at komme med andre fly end mig.

 • Reply
  Steffen
  April 15, 2012 at 20:53

  Jeg ejer ikke en kuffert og ikke haft en i mange år efterhånden, så alt hvad der skal med ryger i håndbagagen, jeg har blandt andet været 8 dag i Sao Paulo, med kun en proppet Porter Boston.

  Late check In, ingen bagage der forsvinder og man skal ikke vente på sin kuffert, whats not to like.

 • Reply
  tina merete skovgaard pedersen
  April 18, 2012 at 09:43

  jeg har slet ikke en kuffert, men skal rejse til sommer, så kunne da være fantastisk med sådan en 🙂

 • Reply
  Lærke
  April 18, 2012 at 09:48

  Har haft min lille røde Samsonite 8706 km til Tokyo og Kyoto, senere til Istanbul 🙂 Den venter stadig på flere eventyr, men kunne godt klare en smuk Cosmolite ven 🙂

 • Reply
  mette wichmann hansen
  April 18, 2012 at 10:29

  Min kuffert har bl.a. været i skt. Petersborg, thailand, new York og oman. Den ene rejse til Lissabon uden min kuffert, endte med 1 stk sportstaske der forsvandt på en direkte flyvning og ventede i 3 dage derefter…

 • Reply
  Louise Bang
  April 18, 2012 at 11:33

  Uha en lækker konkurrence som virkelig får en til at mindes sol, strand og dejlige ferieoplevelser.. Min gamle og efterhånden meget slidte kuffert har efterhånden været med på en del rejser. En af dem var til fantastisk Sydafrika, hvor safari og storbyen satte sine mærker. Året inden stod den på dykning og yoga på smukke Koh Tao i Thailand. Får helt lyst til at drage afsted på nye eventyr og meeeget gerne i selskam med en ny laber kuffert 🙂

 • Reply
  Luna
  April 18, 2012 at 13:24

  Min gode gamle kuffert har været ved min side siden jeg blev konfirmeret. Den har været et utal af gange på udflugter i europa og en enkelt gang i Vietnam. Desværre døde den fornylig da der var skimmelsvamp i kælderen, så kunne derfor virkelig godt bruge en ny, trofast rejsepartner! Krydser fingre.

 • Reply
  Reza Ismaili
  April 19, 2012 at 00:29

  Jeg ejer ikke en kuffert og håber på at vinde en hos dig 🙂

 • Reply
  Ida P
  April 22, 2012 at 09:51

  Min kære trofast gamle kuffet fra Metro er utrolig udslidt, men har gjort det godt de sidste fem år, hvor den startede sin jomfrurejse til asien – Thailand, Malaysia og Vietnam, herfra fulgte den trofast med til det vilde vesten og en ferie på tværs af der store Amerika. De seneste par år har det primært opholdt sig i Italien, Spanien, Kroatien, Tyskland og England – særligt i London bliver den sat på prøve ved at blive fyldt til briste punktet og kastet rundt af RyanAirs kære medarbejdere der ikke ejer meget empati for en smågammel herre med huller, der kører ‘lidt’ ustabilt på venstre hjul. Men han følger med – over alt. Han gør det godt, men han trænger til en pause – eller i det mindste en ven der kan tage en vagt i ny og næ når han ikke lige magter en tur over atlanten.

 • Reply
  caroline
  April 22, 2012 at 09:59

  Jeg har ej heller en kuffert, men min mor har været så venlig at låne sin op til flere gange. Den har været med i USA, har overlevet vilde fester i Tyrkiet og stået til rådighed, da jeg for mange år siden for første gang skulle alene afsted til Disneyland. Den har således ikke kun været med, men været uundværlig 🙂

 • Reply
  Diana
  April 22, 2012 at 10:02

  Jeg er også en af dem, der ikke ejer en kuffert. Har dog tilgengæld en rygsæk, hvor den længste rejse må have været til Peru. Næste rejse bliver til en konference i Uganda, så må tiden vise om det bliver med kuffert i stedet 😉 god søndag!

 • Reply
  Birthe Rostgaard Nygaard
  April 22, 2012 at 10:36

  Den længste rejse min kuffert har været på, er til Maui og Oahu Hawaii..Det har den så været to gange. Anden gang, var den ødelagt, og jeg fik en ny fra lufthavnen..Den var langt fra fed.. Den jeg havde, var købt i Miami FL. Så ikke nem at få igen..Dog har jeg min gamle samsonite, som har været med på samme ture..Hårdhændet behandling har ikke gjort noget godt for den. Næste tur skal gå til Hawaii igen, men jeg skal lige spare sammen et par dage endnu..Det ville være fedt at rejse med sådan en fed kuffert som den fine give away kuffert..;-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.