LIFE

Give Away: Middag for 2 med Early Bird

Vi lever i en tid hvor det næsten ikke kan tænkes at man skulle betale fuld pris for noget, i løbet af de sidste par år er den ene tilbudsside efter den anden væltet frem. Faktisk er der i dag så mange at der nu er sider der samle alle dagens tilbud og sender en mail direkte til indbakken.  Men tilbuddene er ved gud også meget svingende og skal gerne indrømme, at det er sjældent jeg lader dankortet gløde. Heldigvis dukker der fra tid til anden nye koncepter frem man ikke kan holde sig fra, et af dem er earlybird.dk.

(fra restauranten Kung Fu2 Nørrebro)

Kort fortalt er Early Bird et samarbejde med 40 af Københavns bedste spisesteder. Spisestederne kan fra dag-til-dag tilbyde deres ledige borde på EarlyBird.dk – altid med 1/3 skåret af prisen og altid til samme aften. Og det allerbedste: restauranterne er blandt de bedre i København.

Så altså en middag for 2 på en restaurant efter eget valg blandt earlybird.dk restauranter that is (uden drikkevarer) er hermed på højkant.

 

Du vinder ved at fortælle os hvilken af de 40 restauranter du vil spise på, med hvem og hvorfor?

 

*Konkurrencen løber t o m den 06.05. kl. 20:00. Vinderen annonceres i et nyt indlæg! Vinderen vælges tilfældigt af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes og sendes hurtigst muligt til vinderen // This give away is only for danish residences.

(Fra restauranten Casa D’Antino)

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply
  Mrs. Nielsen
  April 25, 2012 at 22:25

  Jeg vil vælge Kung Fu (Vesterbro) fordi det er et af de eneste gode steder i København, hvor min kæreste, der har dårlig ryg, kan spise. Der kan man nemlig sidde på høje barstole og indtage pragtfuld mad, hvilket er en sjældenhed.

 • Reply
  Stig
  April 26, 2012 at 00:08

  Jeg ville vælge L’Alsace, fordi her serveres klassisk fransk mad ligesom jeg elsker det.

 • Reply
  Design À la Camara
  April 26, 2012 at 01:32

  KUNG FU – kender den ikke – men interiøret og stemningen taler godt for sig.

 • Reply
  Betina, Styled Our Way
  April 26, 2012 at 06:42

  Jeg ville gerne spise på Retro Gusto sammen med min kæreste, fordi han har ævlet om lidt den i evigheder, og fortjener lidt godt.

 • Reply
  Didda
  April 26, 2012 at 07:03

  Det må helt klart blive VietSense. Jeg elsker det vietnamesiske køkken og det skulle være sammen med min bror, da vi har haft vores op og ned turer med hinanden og nu er begyndt at få det bedre sammen.

 • Reply
  Nadia
  April 26, 2012 at 07:14

  Jeg ville vælge en af de vietnamesiske restauranter, da jeg er helt pjattet med den slags mad for øjeblikket. Min mand og jeg regner med, at tage en tur til Vietnam næste år, så han skal selvfølgelig med.
  Er dog også lidt hooked på Fru Heiberg, da jeg har hørt så meget godt om stedet.
  Ja jeg kunne jo nok blive ved, for synes de fleste af Early Birds tilbud er indbydende.

 • Reply
  Benedicte
  April 26, 2012 at 07:19

  Jeg kunne godt tænke mig at komme på Casa D’Antino med min kæreste. Vi har fået forbi så mange gange og sendt lange blikke efter deres menukort, som minder os om ferien til Toscana sidste påske.

 • Reply
  Britta
  April 26, 2012 at 07:23

  Jeg ville ELSKE at tage min kære søster med på Tapasfabrikken. 🙂
  Hun trænger virkelig til at blive forkælet, så det ville være en lækker fødselsdagsgave!

  Valget falder på Tapasfabrikken fordi jeg stadig har til gode at prøve deres mad, men har kun hørt godt om det, og da min søster og jeg begge elsker tapas, ja, så kan det jo ikke gå helt galt! 🙂

 • Reply
  Kirsten
  April 26, 2012 at 08:01

  Jeg ville tage min gode veninde Marianne med på Fabio’s Paparazzi fordi vi længe har talt om, at vi ville ud og spise italiensk og fordi vi trænger til en hyggelig aften sammen!

 • Reply
  Ditte Birkjær
  April 26, 2012 at 08:35

  Jeg må sige L’Alsace – selvom det var en svær beslutning as vælge blandt de mange dejlige restauranter! Jeg ville invitere min kæreste med, da han om nogen sætter pris på dejlig fransk cuisine…

 • Reply
  Hersom
  April 26, 2012 at 11:39

  Siden min mor flyttede til KBH i november sidste år har hun ikke haft held med noget som helst. Derfor ville jeg frygtelig gerne kunne invitere hende med på en middag på Fru Heiberg bare os to til ren forkælelse.

 • Reply
  Line R.
  April 26, 2012 at 12:06

  Kung Fu var et hit, så jeg vil gerne invitere min kæreste på Kung Fu2. Vi er begge glade for japansk mad og det er lang tid siden, vi har haft en dejlig middag ude.

 • Reply
  Maria
  April 26, 2012 at 12:18

  Jeg ville vælge at invitere min kæreste på Oubæk. Der fejrede vi vores 2 års dag for snart et år siden og det kunne være sjovt, hvis vi kunne gentage succesen. Desuden er jeg altså en rigtig bøf pige og de laver den bedste bøf bernaise!

 • Reply
  Sara
  April 26, 2012 at 12:20

  Min kæreste og jeg skal fejre jubilæum men på SU rækker det ikke altid til så meget. Jeg håber derfor at kunne forkæle ham med et besøg på Tapasfabrikken, som jeg har hørt meget godt om 🙂

 • Reply
  Silke
  April 26, 2012 at 13:44

  Lækker give away! Jeg vil gerne på Hansens køkken, det ser super lækkert ud! Jeg vil meget gerne afsted med min kæreste, fordi han bor i Sverige og jeg ser ham desværre ikke så tit. Så det kunne være dejligt med lidt quality time 😉

 • Reply
  Katrine H.
  April 26, 2012 at 15:03

  Jeg vil invitere en veninde, som bare har været og stadig en klippe i mit liv. En jeg altid kan læne mig op ad, gemme mig hos og som kan hjælpe mig til at finde styrke til at klatre op igen! Og vi skal spise hos Kung Fu, som jeg efterhånden drømmer rigtig meget om at prøve <3

 • Reply
  Charlotte
  April 26, 2012 at 18:33

  Fantastisk konkurrence!
  Jeg ville vælge Fuego, fordi store bøffer er lige noget for mig. Har aldrig været der men kunne virkelig godt tænke mig det. Jeg ville invitere min kæreste med på en hyggelig date, det skal der jo være plads til 🙂
  Tak for en god blog.

 • Reply
  Linda S.
  April 26, 2012 at 19:03

  Uhh, det må blive kokkeriet. Ser jo for lækkert og hyggeligt ud. Vil helt klart invitere min kære mor, både som fødselsdagsgave og opmuntring, hun fortjener det sgu. Og tak for et fedt koncept og SUPER konkurrence 🙂

 • Reply
  Sofie N
  April 26, 2012 at 19:31

  Jeg ville vælge L’ALSACE, og tage min savnede bror med en lækker solskinsdag..

 • Reply
  Signe
  April 26, 2012 at 19:49

  Jeg ville fejre min seje kæreste på L’ALSACE. Han har netop afleveret speciale, som forsvares i næste uge, så en dejlig middag bare for os ville være en fortjent afslutning på det hele!

 • Reply
  Lasse Nielsen
  April 26, 2012 at 22:02

  Bor i stort byggerod uden køkken med min dejlige kone og 4 børn. Så jeg trænger bare til en friaften på tapas fabrikken med min kone uden at skulle tænke på børn og byggerod.

 • Reply
  Bente
  April 27, 2012 at 11:24

  Jeg ville tage en god veninde med på L’Alsace, kender den ikke men den ser hyggelig ud 🙂

 • Reply
  Anna K
  April 27, 2012 at 12:37

  den 1. maj overtager min kæreste og jeg en lejlighed, som trænger til lidt kærlig pleje. Da vi begge har vigtige eksamener i renoveringsperioden, ville det være super lækkert at kunne invitere kæresten på Vietsense og få en aften ude som ikke handler om maling eller afhøvling af gulve.

 • Reply
  Julie
  April 29, 2012 at 08:21

  Jeg vil gerne tage min kæreste med på Karriere i Kødbyen, da jeg tror fusionen af kunst, cocktails, musik og god mad vil passe perfekt til os.

 • Reply
  MARIA WH
  April 29, 2012 at 18:02

  Hvis jeg vinder, vil jeg rigtig gerne invitere min kæreste med på Famo Metro, som jeg har hørt fra flere, skulle være rigtig godt-vi trænger til en hygglig kæresteaften ude i byen 🙂

 • Reply
  Monica
  April 30, 2012 at 08:09

  Uumm jeg ville vælge tapasfabrikken. Savner sol og sommer. Og tapas er for mig indbegrebet af sommer

 • Reply
  Mille Astrup Madsen
  May 1, 2012 at 09:22

  Jeg ville tage min skønne halvt-franske kæreste med på L’education, fordi han skriver bachelor og har travlt, og jeg rejser i tre og en halv uge, lige om lidt – så kvalitets tid er indeed på ønskelisten! Fingers crossed!

 • Reply
  Eva Julie
  May 1, 2012 at 13:57

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Kong Fu, jeg går forbi så tit og har hørt det skulle være rigtig lækkert, ellers vil jeg gerne på Dag H – der har jeg spist en del gange før da jeg boede på Østerbro det er et dejligt sted. Jeg vil højst sandsynligt tage min søde kæreste med. Vejen til hans hjerte er free food 🙂

 • Reply
  Stephanie Heimann
  May 2, 2012 at 08:02

  Det kan næsten kun være Oubæk med min bearnaise-elskende kæreste. Efter alle de rosende ord, som det sted har fået med på vejen, ville det være en sand fornøjelse at kunne invitere min søde kæreste på sådan en oplevelse.

 • Reply
  Louise F
  May 2, 2012 at 12:15

  Hvis man endelig skulle være så heldig at vinde, så er det da meget svært at vælge hvor man skal tage hen. Jeg vil nok holde mig tæt på hjem her på Vesterbro og invitere manden på Bistro Kivi eller Kung Fu. Vi elsker begge det asiatiske køkken og med den nylige ankomst af barn nr 2 oveni mandens eksamener på cand.it, er det ikke meget kærestetid vi har. Ellers kunne jeg overveje at forære gavekortet væk til min rigtig gode veninde, som ikke har det nemt for tiden og virkelig trænger til at blive forkælet…

 • Reply
  Reza Ismaili
  May 5, 2012 at 22:10

  Jeg vil vælge Kung Fu og vil tage min dejlig kæreste med 🙂

  • Reply
   Reza Ismaili
   May 5, 2012 at 22:11

   Jeg må tilføje at jeg har aldrig være på Early Bird restaurant før. 🙂 Vi glæder os til det

 • Reply
  Dorte R
  May 6, 2012 at 10:59

  Vi skal heldigvis snart til Kbh igen og kunne tænke os at spise på L’Alsace.

 • Reply
  Anne J.
  May 6, 2012 at 11:00

  Jeg vil vælge Kung Fu, den har jeg længe godt kunne tænke mig at prøve.

  • Reply
   Anne J.
   May 6, 2012 at 11:09

   Og jeg vil invitere min far og mor med.

 • Reply
  Andreas
  May 6, 2012 at 11:08

  Jeg vil invitere min kæreste med ud at spise på Bistro KiVi i anledning af sommeren og fordi vi ikke ser hinanden så tit.

 • Reply
  Mette Kvisgaard
  May 6, 2012 at 14:57

  Jeg ville vælge Famo Metro da der er utrolig god mad, sød betjening og jeg ville tage min naboveninde med som er “mad-nørd” og elsker god mad! Det ville være en dejlig overraskelse at diske op med!

 • Reply
  Ann Møller
  May 6, 2012 at 16:30

  Jeg ville spise på Oubæk, har altid drømt om at smage den berømte bearnaise og med mig ville jeg tage min kæreste der syntes at pulver bearnaise smager skønt! Måske han kunne lære at det ikke går under bearnaise når han smager en rigtig en af slagsen, haha. Jeg krydser fingre. Ann

 • Reply
  Rikke Neipart
  May 6, 2012 at 19:53

  Jeg ville tage min skønne kæreste med på L’education. Vi har aldrig været der og det vil være fantastisk at vinde 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.