LIFE

GiveAway: Dome Black by Mater

UPDATE: VINDEREN ER // THE WINNER IS: GITTE SOMMER

 

Man skulle tro, det var løgn, men vi skyder endnu engang en konkurrence i gang! Vi har teamet op med danske Mater om at udlodde et stk. Dome Black. Lampen har en værdi af 4.030 DKK.

Mater er en dansk prisvindende designmærke, der kombinerer eksklusive møbler og belysning med arbejdsmetoder, der støtter mennesker, lokalt håndværk og miljøet. Mater samarbejder med respekterede designere fra hele verden.

Dome har med sit klassiske, tidløse formsprog faktisk vundet Wallpaper* Award 2009 for “Bedste bordlampe”. Lampen er designet af amerikanske Todd Bracher og hånddrejes i Danmark efter gamle håndværkstraditioner. Lampen består af delvist genbrugt aluminium.

Som det gælder for alle Maters produkter, er Dome produceret med udgangspunkt i en klar etisk forretningsstrategi, der støtter mennesker, miljøet og lokale håndværkstraditioner.

Alt, hvad du skal gøre for at deltage, er at besvare et enkelt spørgsmål, og desuden ”like” Bungalow5 og Mater på Facebook. Du har som altid 2 uger til at deltage.

 1. Begrund kort hvorfor lampen Dome passer perfekt hjemme hos dig?
 2. Like Bungalow5 på Facebook
 3. Like Mater på Facebook

*Konkurrencen løber t o m den 14.10.12 kl. 16:00. Vinderen annonceres i dette indlæg! Vinderen vælges tilfældigt af Bungalow5, og præmien kan ikke byttes og sendes hurtigst muligt til vinderen // The give away runs until 14.10 12 at 16:00. The winner will be announced in this post the same day! Bungalow5 chooses the winner randomly and the price cannot be exchanged. We will ship the prizes asap.

We know it is kind of hard to believe, but once again we have a very nice GiveAway for you. We have teamed up with the Danish award-winning design brand Mater to giveaway one Dome Black lamp with a value of 540 EUR.

Mater is a Danish award-winning design brand that combines exclusive furniture and lighting with working methods that support people, local crafts and the environment. Mater cooperate with respected designers from around the world.

The Dome lamp has with its classic, timeless design idiom actually won Wallpaper* Award 2009 for “Best table lamp”. The lamp is designed by American Todd Bracher and is made by hand in Denmark after perfect craft traditions. The lamp consists of partly recycled aluminum.

As with all Maters products the Dome lamp is produced on the basis of a clear ethical business strategy, supporting people, the environment and local craft traditions.

All you have to do to participate is to answer a simple question, and “like” Bungalow5 and Mater on Facebook. You have as always two weeks to participate.

 1. Tell us briefly why the Dome lamp fits perfectly in your home?
 2. Like Bungalow5 on Facebook
 3. Like Mater on Facebook

You Might Also Like

129 Comments

 • Reply
  Amanda
  September 30, 2012 at 10:46

  Denne lampe ville passer perfekt hjemme i mit hvide og sorte lejlighed.

 • Reply
  Mette
  September 30, 2012 at 10:48

  Dome lampen vil passe perfekt hjemme hos mig, da jeg syntes den får super godt i spænd sammen med min Arne Jacobsen Royal Pendel som faktisk er et arvestykke og er godt 50 år gammel.

 • Reply
  Cæcilie d.
  September 30, 2012 at 10:48

  Jeg er studerende, men går ekstremt meget op i mine omgivelser. Dog har jeg ikke så mange penge at bruge på det, men forsøger at få det bedste ud af det jeg har. Derfor sparer jeg op til ting jeg virkelig gerne vil have – og den her lampe er en af dem. Den er simpel, tidsløs og passer ind i mange kontekster, og vil derfor passe godt ind i mit hjem da det hele tiden ændrer sig, og jeg i fremtiden kommer til at flytte meget.
  Smuk lampe og et godt basiselement for et smukt hjem.

 • Reply
  Tine
  September 30, 2012 at 10:53

  Vores hjem er meget enkelt (en dejlig blanding af minimalistisk/nordisk og dejlige farver) så denne skønne lampe vil passe perfekt ind hos os. Vi er lige flyttet fra 50 kvm til 100 kvm, så står i den grad også og magler nye møbler og ikke mindst lys til vores nye skønne hjem 🙂 Har allerede det perfekte sted i stuen hvor lampen fra Mater skal stå! Så krydser fingre 🙂

 • Reply
  Thea
  September 30, 2012 at 10:54

  Denne lampe ville passe fantastisk godt hjemme hos mig, fordi jeg har en kommode, der længe har bedt om en materlampe.

 • Reply
  Mia K
  September 30, 2012 at 10:58

  Denne lampe vil med sit fine enkle udtryk, passe perfekt ind i min nye store lejlighed, som jeg får til december 🙂

 • Reply
  Lone
  September 30, 2012 at 11:08

  Fordi lampen ikke alene er smuk, tidsløs og klassisk den vil passe perfekt ind i vores Københavner-lejlighed med masser af sort og hvidt og neonfarver:-) Krydser fingre og liker både Bungalow5 og Mater på facebook:-)
  Kh Lone

 • Reply
  Anne M
  September 30, 2012 at 11:33

  Da jeg er designstuderende, går jeg meget op i min indretning. SU’en gør dog, at det oftest er billige alternativer jeg er nødt til at indrette mig med. Denne lampe ville passe perfekt ind i mit hjem, hvor jeg har førsøgt at indrette mig med nordisk stil med lyse farver og enkle linjer.

  /Anne

 • Reply
  Sofie
  September 30, 2012 at 11:46

  Vi er næsten lige flyttet i hus, som er meget større end den lejlighed vi flyttede fra. Vi mangler nogle flere lamper og denne ville passe HELT perfekt ind i vores stue. Den er jo intet mindre end perfekt! Krydser fingre for at den kan komme hjem til os og bo 🙂

 • Reply
  ANHOLM
  September 30, 2012 at 11:48

  Den lampe ville være genial for mig lige nu (og i fremtiden), er nemlig begyndt på studie igen, og sidder rigtig tit ved mit skrivebord og tegner da jeg er ved at læse til fashion designer. Men mangler bare noget ordenligt lys, som er rigtig vigtigt når man tegner! Plus at det er vigtigt for mig at jeg har noget visuelt smukt at se på når man skal sidde og være kreativ – og det må man give lampen her, den er virkelig smuk! Ud over jeg faktisk mangler en skrivebordslampe helt vildt, så ville den også rent stilmæssigt passe rigtig pænt hjem til mig, da jeg er helt syg med den skandinaviske stil, det enkle, simplesnit og stadig er den utrolig funktionel! En tidløs lampe som denne ville der hvertfald blive sat stor pris på hjemme på mit skrivebord. (og syntes godt om begge facebook sider.

 • Reply
  Riikka
  September 30, 2012 at 11:53

  My home is mostly black & white, so the beautiful black Dome lamp would certainly find its place in my home, probably in my living room.

 • Reply
  Louise F
  September 30, 2012 at 12:42

  Mater har en rigtig interessant designprofil som bidrager positivt til den danske designtradition.

  Den fine lampe vil gøre sig godt i min lille families hjem. Til trods for en meget beskeden indkomst med SU og dagpenge så vælger vi at investere i produkter af høj kvalitet og køber gerne brugt. Hvis den fine lampe blev vores skal den have plads i stuen på skænken ved siden af gyngestolen og bringe lys til de lange efterårsaftener i selskab med bøger og te.

 • Reply
  Heidi Hallingstad Cousin
  September 30, 2012 at 12:43

  Skøn præmie her i den mørke tid! Vi er i akut mangel på fine lamper her hos os, og jeg ville elske at kunne lade Dome pryde vores hjem !! Krydser fingre:)

 • Reply
  Frederik
  September 30, 2012 at 12:52

  Jeg er vild med sort, og har flere gange haft kig på denne lampe nede i Dansk. Den vil uden tvivl passe fantastisk hjemme ved mig, hvor jeg har en god blanding af nyere og klassisk design.

 • Reply
  Jeanette
  September 30, 2012 at 12:56

  Lampen er smuk, enkel og diskret, men er alligevel alt andet end ordinær. Jeg håber, at den kommer hjem til mig, for jeg ved allerede, hvor den skal stå.

 • Reply
  kristine frøsig
  September 30, 2012 at 12:57

  Jeg er lige begyndt at studere og står til at skulle flytte hjemmefra for første gang. Jeg har sparet og sparet for at købe nogle af de designer-møbler, der står øverst på min ønskeseddel, til mit nye hjem. Listen er lang og rummene er langt fra fuldendte, men det må jo komme lidt efter lidt. Specielt fordi jeg på interiør-fronten ikke går ned på udstyr, apropos jeres indlæg om designer kopier, vil jeg hellere spare end at vælge den nemme løsning. Og dette gælder også selvom jeg kun er studerende. Glæden er simpelthen bare større. Grunden til at denne lampe ville passe perfekt ind er fordi jeg ønsker et hvidt/sort tema i mit hjem, men af mangel på penge er flotte lamper blevet nedprioriteret.. desværre.. Denne kunne simpelthen bare være en alt for lækker ingrediens!

 • Reply
  Amalie Johanne
  September 30, 2012 at 13:04

  Jeg er lige flyttet til København og er i gang med indretningen, og det er faktisk sådan at jeg mangler noget belysning til mit fine hvide bord.

 • Reply
  Mette Lindberg
  September 30, 2012 at 13:31

  Det tidløse og klassiske look vil passe perfekt ind i min nye stue (i mit nye, dog gamle, hus), som jeg har holdt i neutrale farver som grå, sort og hvid tilsat et naturstrejf (fx rå stræstubbe) og tilfældige farveklatter.

 • Reply
  Peter
  September 30, 2012 at 13:56

  Vi mangler rigtig meget en ekstra lyskilde i vores stue – p.t. har vi kun en gulvlampe, og det er ikke rigtig nok til de mørke tider, vi går imod.

  Vi har længe kigget på forskellige bordlamper, hvor Maters Dome har været én af kandidaterne. Den ville passe perfekt på vores kubik-reol fra Trævarerfabrikkerne, med dens industrielle udseende.

 • Reply
  Jannie
  September 30, 2012 at 14:10

  Mangler sådan en fin lille lampe, når jeg ligger i sengen med tømmermænd på en regnvejrssøndag:) Bor i en 1-værelses, og den trænger sådan til lidt lækkert design som ovenikøbet skaber hygge:) God søndag:)

 • Reply
  Louis
  September 30, 2012 at 14:23

  Lampen vil passe perfekt til min retro-stil og mine teak-træ møbler!:o)

 • Reply
  Marie B
  September 30, 2012 at 15:15

  Ville elske at denne fine lampe ville være det sidste jeg så hver aften og det første jeg så hver morgen – den ville indbyde positive tanker og gode drømme – den ville gøre et godt stykke arbejde på mit natbord 🙂

 • Reply
  Kristine Olesen
  September 30, 2012 at 15:19

  En mega flot lampe, der ville passe godt til mit interiør når jeg flytter hjemmefra. Jeg er også meget miljøbevidst. Et lille eksta bonus!

 • Reply
  Jeanette
  September 30, 2012 at 15:41

  Det vil passe så godt ind i min og kærestens lejlighed . Ikke fordi vi har minimalistisk indretning, men jeg har altid haft det sådan med mine lamper, at de skal være klassiske, tidløse og unikt lavet – og så kan mit andet pynt give det en kontrast . Den er virkelig smuk denne, vil være perfekt i min stue !
  – Hosbond

 • Reply
  MArcus
  September 30, 2012 at 15:45

  I need the lamp because i start renovating my flat tomorrow in a very scandinavic mood, because germany needs some good vibrations.. So the lamp would be perfect for my new home.. And isn’t it destiny that renovating and this project are starting quite on the same day? haha.. all the best from hamburg, marcus.

 • Reply
  Bente
  September 30, 2012 at 15:47

  Fordi jeg kort og godt mangler en fin lampe!

 • Reply
  victoria k
  September 30, 2012 at 16:24

  Jeg bor i et gammelt hus, som er renoveret helt ud til murværket. Stilen er moderne, industriel, men med en god omgang personlighed. Ville elske at overraske min designbevidste far med denne lampe, som vil passe perfekt til hans musikstudie i den ene ende af vores hus! Som en tak for det fantastiske hus han har skabt! 🙂

 • Reply
  E
  September 30, 2012 at 16:41

  NEJ hvor er den flot! 😀 Må eje!

 • Reply
  Stine BB
  September 30, 2012 at 16:42

  Jeg er vokset op i et hjem hvor der i stuen stod pantella af Verner Panton. Har altid elsket den lampe, og især den smukke arkitektoniske skærm. Denne smukke lampe fra Mater har en nogenlunde lignende skærm, og ville passe perfekt ind som sit eget lille kunstværk i min lille lejlighed. Det ligner efter min mening en nyfortolkning af Arne Jakobsen og Verner Panton i et.. Hvilken lækker skandinavisk lækkerbisken..

 • Reply
  Anne-Beth
  September 30, 2012 at 16:43

  Jeg skal selvfølgelig vinde lampen fordi jeg holder at den æstetiske lampe, dens form passer perfekt i mit hjem og fordi jeg holder af ting, som er blevet skabt af genbrugsmaterialer – jo mere vi genbruger på en smuk måde – jo bedre.

 • Reply
  BETINA ZACHARIASEN
  September 30, 2012 at 17:21

  Hvor er den smuk!!! Ville passe ualmindelig godt ind i mit hjem pga det enkle og stilrene design!! Jeg forsøger at køre en nordisk stil med rene hvide og sorte linier, suppleret med enkelte stærke farveklatter imellem!!
  Den smukke lampe er jo en lille skulptur i sig selv, som udover at give lys, ville bringe noget meget eksklusivt og æstetisk ind i rummet!! Ville elske at eje sådan et vidunder!!;O)

 • Reply
  Rikke aa
  September 30, 2012 at 17:28

  Jeg har intet der er så minimalistisk, så jeg tror egentligt det ville være meget fedt. Mit hjem er fyldt med farver og ballade, og der er ikke så meget som holder det nede på jorden 🙂

 • Reply
  Cecilia Pedersen
  September 30, 2012 at 17:34

  Den ville passe perfekt i mit soveværelse som en sort skulptur midt i alt mit hvide. De runde linjer vil desuden blive smukt understreget af min sengs puffede look.

  Derudover kunne lampen ikke passe bedre, da min soveværelseslampe netop er gået i stykker. Denne ville være en perfekt, smuk erstatning!

 • Reply
  Thea Amalie
  September 30, 2012 at 17:49

  Jeg vil super gerne vinde denne lækre lampe – da jeg i morgen får nøglerne til min allerførste lejlighed, og lampen passer perfekt til min (og kærestens) stil. Er forelsket!

 • Reply
  Janni Edstoft
  September 30, 2012 at 18:26

  Som nytilflytter til KBH har jeg ganske hurtigt fået mit hjem på plads med lækker enkle og organiske former – og gode kvalitetsvarer. Det eneste der IKKE fungerer er min belysning; jeg har to virkelig forfærdelige lamper i loftet af glas som ligner badeværelses-lysstofrørs-belysning, og derudover har jeg kun en enkel ikealampe med en ødelagt skærm!
  Dome lampen af Mater er så smuk og enkel, og ville være en drøm at have stående – og endelig binde mit nye hjem sammen.
  Tak for en skøn blog,
  Mvh Janni Edstoft

 • Reply
  Anne s
  September 30, 2012 at 18:38

  Den ville bare være perfekt hjemme hos mig. Jeg flytter snart sammen med min kæreste og forsøger at hive lidt god stil med hjem til ham. Og her ville den her være så overlegen!! Må have!

 • Reply
  Pernille Aaskov Nielsen
  September 30, 2012 at 19:40

  Nejjj har lige købt sommerhus, og den ville passe PERFEKT ind ved siden af “slængehjørnet”, der er bygget op af EUpaller og lækre tekstiler.

 • Reply
  Stine Bjeldbak
  September 30, 2012 at 20:03

  Lækker konkurrence. Denne lampe ville passe perfekt ind i mit hjem, fordi min kæreste og jeg netop er begyndt på et projekt, hvor vi løbende vil gøre vores bolig mere personlig, men også mere enkel. Vi er ved at finde vores fælles udtryk fremfor et virvar af mine ting og af hans ting. Denne lampe er tilpas enkel og klassisk til, at vi ville kunne have den stående i samtlige rum i vores lille hus.

  /Stine

 • Reply
  Lena Pedersen
  September 30, 2012 at 21:20

  den ville passe perfekt i min vindueskarm i køkkenet til at bryde min landstil med det moderne tvist.

 • Reply
  Louise Clemmensen
  September 30, 2012 at 21:28

  Her sidder jeg så. Midt på gulvet i min stue. Jeg kom hjem efter en weekend hjemmefra til en meget velmenende mand, der som surprise har trukket tapetet af væggene og dermed startet renoveringen af vores stue. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde! Jeg vil afgjort vælge grinet, hvis jeg kan stille denne meget smukke lampe på det nye drivtømmer skrivebord, jeg drømmer om skal stå i min stue- når den en gang bliver færdig. Tak for en skøn skøn blog!

 • Reply
  Mette Lynghøjen
  September 30, 2012 at 21:45

  Lampen skulle tilfalde mig, som netop har skiftet hele vores boligstil ud efter mange år med et hjem præget af børn:-) nu står den på klassisk stil med sort/hvide farver og med et par farveklatter hist og pist! Hilsen Mette Lynghøjen

 • Reply
  Maya
  September 30, 2012 at 22:42

  Dome lampen vil være perfekt i mit hjem fordi jeg ellers aldrig kan finde lamper som jeg kan lide og fordi jeg snart flytter i ny lejlighed hvor den ville være så fin!

 • Reply
  annemette hedemann
  October 1, 2012 at 06:56

  Jeg går hjemme som arbejdsløs efter endt studie *snøft*. Så jeg bruger MEGET tid hjemme og pengene sidder lidt tæt på kroppen. Min “nuværende” bordlampe har været en tur på gulvet og lyser ikke mere…..og så trænger keh virkeligt til noget godt at kigge på (udover kæresten selvfølgeligt ;-))

 • Reply
  Mia
  October 1, 2012 at 07:44

  Hvor er den fin. Jeg bor i en blanding af arvemøbler, IKEA og designerlagersalg – og denne lampe ville passe super ind, da den dæmper nogle af de vilde farverige møbler 🙂

 • Reply
  Dianna Sørensen
  October 1, 2012 at 08:31

  Neeej, hvor er det her en god Give Away!
  Jeg vil rigtig gerne eje denne skønne lampe, da jeg står og skal flytte i hus pr. 1. november og vi mangler virkelig hygge belysning, som ikke nødvendigvis hænger. Denne lampe vil være perfekt til vores hjem, som er præget af personlighed og farver. Jeg krydser fingre for, at denne skønne lampe skal flytte med 🙂

 • Reply
  Kim
  October 1, 2012 at 08:48

  Jeg mangler minimalistisk design

 • Reply
  Anne Mette
  October 1, 2012 at 09:19

  Med mange kantede former i mit hjem, vil den runde silhuet give perfekt kontrast. Og så er jeg meget mere til småbelysning i form af flere små lamper end en spot i loftet. Den skal stå i vindueskarmen, så man kan se den fra gaden:)

 • Reply
  Sara V
  October 1, 2012 at 09:28

  Hjemme hos mig er der en blanding af nyt og gammelt og denne ville passe perfekt ind sammen med noget af det mørke træ jeg har i min lejlighed. Desuden ville min nye lejlighed komme til at se mere færdig ud. 😉

 • Reply
  Sascha
  October 1, 2012 at 09:30

  Denne lampe har jeg længe drømt om til mit soveværelse. Den skal stå på min kommode og give lys morgen og aften når smykkerne skal af og på.

 • Reply
  Stina Christiansen
  October 1, 2012 at 09:36

  Så kedeligt som mit hjem er, ville sådan en lampe lyse det op på mere end én måde…

 • Reply
  louise
  October 1, 2012 at 09:45

  Denne ville passe perfekt til mit hjem, fordi min stakkels kæreste er træt af mine lyskæder og hellere vil have en ordentlig lampe. Kan godt forstå ham!

 • Reply
  Louise
  October 1, 2012 at 10:02

  Jeg ville gøre noget helt anderledes og placere lampen i vores køkken 🙂 jeg har pt dikteret at overskabene må lade livet (manden korser sig) men for at det ikke skal ligne alle andre køkkener (for der er ikke ligefrem sket rystende nyheder indenfor køkkendesign de sidste 10 år) så vil jeg gerne tilføre det lidt kant på anden vis 🙂

 • Reply
  Agnes Linnea Edholm
  October 1, 2012 at 10:02

  Då jag precis fått min första danska lägenhet och valt att ej ha en fjernsyn, sprider det flestas vindue ett elektroniskt ljus ut. Men jag skulle med denna fantastiska lampa från Dome sprida ett härligt varmt ljus i vindue ut på gatan i höst mörkret.

 • Reply
  Danica / Fit For Livin
  October 1, 2012 at 10:08

  Nøj den lampe er lækker. Den vil passe perfekt ind hos os, da vi simpelthen mangler en klassisk og tidsløs lampe i vores hyggehjørne. Vores hjem er præget af mange farver og måske ikke så tidsløse items, at den her ligesom vil binde det hele sammen og få det til at gå op i en højere enhed. Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  anne sofie
  October 1, 2012 at 10:09

  En tidsløs Mater design lampe fra Mr. Bracher, vil passe perfekt til et tidsløst design hjem, sammen med Hr. Panton og Hr. Jacobsen.

 • Reply
  Helene Braüner Bisgaard
  October 1, 2012 at 10:24

  Skøn give-away igen igen! Følger begge på fb. Begrundelse: Vi bor i et nybygget sort træhus, som vi har valgt at indrette i en stram sort/hvid stil dog med et touch af rå natur i form at skind, træfigurer m.m. og med enkelte farvestrejf som fx. Hee Dining chair i grøn (2 stk vs. 6 sorte). Mater i sort ville passe perfekt ind i stilen med sin bløde runde form men rene, enkle udtryk.

 • Reply
  Silvia
  October 1, 2012 at 10:30

  Mater passer perfekt på mit hjørnebord, der længe har sukket efter at få en lampe på sig…

 • Reply
  Jane
  October 1, 2012 at 10:31

  Orv! Jeg har en kommode fra 30’erne med kvindekurver – hun hedder Berta! Den her lampe ville bo hos Berta og vaere det helt perfekte modvaegt til 30-formen!

 • Reply
  Pernille
  October 1, 2012 at 10:37

  Fordi en Dome Lamp i lyseblå ville klæ´min tilværelse og gerne må blive udgangspunktet for vores nye køkken/stue som indtil nu står uden køkken og gulv. Det kan med en Dome Lamp kun blive en god start.

 • Reply
  LeahSephira
  October 1, 2012 at 11:08

  Lampen vil passe perfekt til vores nye skrivebord. Min kæreste og jeg er lige flyttet sammen og har endnu ikke fundet en passende lampe. Men DEN her er simpelthen så tidløst smuk og ville passe perfekt på bordet 🙂

 • Reply
  Rikke
  October 1, 2012 at 11:16

  Jeg ville give min halve arm for den lampe. Så flot!!!Den skulle erstatte en hæslig skønvirkeagtig sag i min stue, som jeg hader (men der skal jo være noget lys)

 • Reply
  Carina
  October 1, 2012 at 11:17

  Nu da efteråret og vinteren er ved at være over hos, lever jeg i et evendeligt tusmørke, da jeg ganske enkelt har alt for få lyskilder i mit hjem. Denne smukke lampe vil ikke kun pryde men også jage vinterdepressionen væk

 • Reply
  Frk. Løkkegaard - minimized
  October 1, 2012 at 12:33

  Den lampe er da bare FOR fed!! Den ville passer perfekt ind i vores nye kontor. Der skal laves ugeplan med tavlelak, og opslagstavler af kork bordskånere, sammen med den meget enkle hvide skrivebor med kromben tror jeg den ville passe perfekt til!!

 • Reply
  Kat
  October 1, 2012 at 13:15

  Vi er lige flyttet fra 50m2 til 124m2 – og mangler i den grad LAMPER! Hele hytten er bælgmørk efter kl. 17…. og denne lampe vil passe PERFEKT ind i min nye pæne og ret tomme stue:-)

 • Reply
  Kirsten Hemmingsen
  October 1, 2012 at 13:59

  Lampen ser ud til at være ‘født’ til at stå i vores stue! Den er SÅ FEEED :o)

 • Reply
  Frøken Jensen
  October 1, 2012 at 14:37

  Lampen er dejlig simpel og kan passe perfekt ind i et hvilket som helt hjem, men hjemme hos mig ville den passe endnu bedre.
  Hvorfor? Fordi jeg mangler en smuk lampe til hyggehjørnet i stuen 🙂

  Frøken Jensen

 • Reply
  Stine Dalby
  October 1, 2012 at 14:47

  Tak for Jeres altid inspirerende indlæg! Har brugt de seneste måneder på at overtale min kæreste til at indrette vores karnap med et skrivebord. Resultatet er virkelig blevet skønt (takket være min kærestes håndværker-snilde). Fandt gamle brædder på genbrugen på Christiania, og har nu det smukkeste planke-skrivebord. Nu mangler så bare den perfekte belysning – og Dome lampen kunne være den perfekte mulighed. Så kan jeg også få skrevet speciale til trods for de kommende måneders mørke 🙂

 • Reply
  Malene
  October 1, 2012 at 20:28

  Fordi jeg har drømt om den lampe siden jeg så den første gang i Mad Men serien 🙂

 • Reply
  Styling with Dome | Bungalow5
  October 1, 2012 at 20:34

  […] vores nyeste give-away, hvor du kan vinde den delikate og yderst stilrene lampe Dome fra Mater (deltag i konkurrencen lige her). Jeg er fan, og skulle den flytte den ind her, ville jeg drømme om at style den sammen med de her […]

 • Reply
  Malene Hansen
  October 1, 2012 at 20:36

  Lampen er så fin
  og den skal være min Jeg ønsker mig den i blå og jeg ved lige hvor den skal stå.
  Krydser alle mine fingre og håber at jeg vinder<3

 • Reply
  Anja vind
  October 1, 2012 at 21:52

  Lampen vil være så smuk i min vindueskarn i stuens kanap. Jeg har meget teaktræ, grå textil og farverige værker på væggene. Denne lampe kan binde det hele sammen!

 • Reply
  Sandra
  October 1, 2012 at 23:26

  Elsker simpelthen Domes simple og tidsløse design og den står også allerede højt på min ønskeliste. Den vil passe perfekt i min (endnu ikke færdige) stue, hvor den skal overtage pladsen for en ikke så højt elsket bordlampe der har et meget koldt og gyseligt lys. Jeg krydser fingre!!

 • Reply
  Amalie
  October 2, 2012 at 00:25

  Min stil er farvet og spraglet og med alt fra romantiske blonder til rå bjælker. Derfor ville den smukke!!!! lampe passe rigtig godt ind, og give lidt ro 🙂

 • Reply
  helle
  October 2, 2012 at 07:46

  Vi har lige flyttet rundt og mangler lys. Jeg har lige et sted hvor den vil stå helt perfekt 🙂

 • Reply
  HelleB
  October 2, 2012 at 08:57

  Den er så fin! Ville passe perfekt på vores nye hjemmelavet hvide reol, som kontrast til reolens skarpe linier og Anne Black greb med farvede prikker! Jeg kan lige se det for mig 🙂

 • Reply
  Sarahb
  October 2, 2012 at 13:07

  Dejlig konkurrence.

  Jeg er studerende og ligger derfor ikke inde med alverdens penge. Det forhindre mig dog ikke i at drømme om flotte ting..
  Jeg bor i en 1værelses lejlighed med min kæreste, og vi har netop været igennem et mini-byggeprojekt i form af at sætte to gipsvægge op for at optimere vores muligheder for plads.

  Denne fine lampe, den vil så sandelig pynte rigtig fint i vores “nye” stue. Og så ville det være en helt perfekt julegave til min kæreste, der elsker sorte og tidsløse ting, men som har måtte opgive en del, i “kæresten-flytter-ind-processen”.

  Hav en dejlig dag.

 • Reply
  Tinna G. Hansen
  October 2, 2012 at 14:14

  Det ville være fantastisk at kunne sidde og arbejde med lys fra denne fantastiske lampe. I tilfælde af at heldet er mit stå på mit hvide skrivebord og give både lys og glæde ved bare at kigge på den.
  Elsker den enkelthed og alligevel er den helt speciel.
  Mvh
  Tinna G.

 • Reply
  Naomi Lyduch
  October 2, 2012 at 14:50

  Min kæreste og jeg er ved at flytte sammen og vil indrette os så enkelt som muligt i vores lille hybel. Dome Black ville derfor passe perfekt til vores nyindrettet enkle hjem.

 • Reply
  Rikke Sophie
  October 2, 2012 at 22:36

  Lampen ville være prikken over i’et i min nye (gamle) lejlighed. Den ville tage sig godt ud, der hvor min IKEA lampe til 25,- står 🙂

 • Reply
  Jeanett Petersen
  October 3, 2012 at 00:22

  Den er smuk, den er sort, den passer lige ind i mit farveløse univers.

 • Reply
  Mette Melchiorsen
  October 3, 2012 at 10:11

  Efter en gang flytning gik min yndlingslampe i stykker, så jeg mangler en ny og lækker lyskilde til mit “alter” – Mater ville være det PERFEKTE match!

 • Reply
  Selina Shipley
  October 3, 2012 at 10:27

  Because I’ve black old fabric lamps in my living room, the black Flowerpot pendel in my hall and I can imagine the black Dome lamp from Mater on my table in my livingroom

 • Reply
  Maria
  October 3, 2012 at 11:23

  Denne fine lampe ville passe perfekt på min teaktræsskænk i spisestuen og vil opveje mine grå spisestuestole med passende mængde sort 🙂

 • Reply
  Julie Tougård
  October 3, 2012 at 13:31

  Denne flotte lampe står der ‘Julie’ på 🙂 Dette fordi der i vores lejlighed er spots overalt, hvorfor vi virkelig mangler en smuk belysningskilde 🙂 Krydser fingre!

 • Reply
  agnes castella
  October 3, 2012 at 13:50

  meget enkel stil, der passer perfekt til vores hjem, der har flest antikke møbler

 • Reply
  Anne
  October 3, 2012 at 14:13

  this would be my first design piece ever! as a student these things are a little bit out of reach – would be so lovely to win!

 • Reply
  Louise P
  October 3, 2012 at 15:38

  Dome lampen vil passe perfekt ind i min og kærestens ny lejlighed. At rykke fra en lille lejlighed til en større giver i den grad nogle udfordring indretningsmæssigt set. Så manglen på interiør er i den grad stor. Desuden har jeg STOR interesse for kunst og design, så lampen ville være perfekt i vores ny hjem – et lille symbol på en ny begyndelse 🙂

 • Reply
  Anne Cathrine Jakobsen
  October 3, 2012 at 17:37

  Den flotte enkelte lampe, passer så godt til min kærestes og min nye lejlighed! Den kunne vi godt bruge som “indflyttergave” 😀

 • Reply
  Sarah Emilie
  October 3, 2012 at 20:03

  Jeg er i fuld gang med at gøre min hems, hvor jeg har min seng, til et hyggeligt sted at opholde sig inden jeg skal sove. Derfor tror jeg også at denne her smukke lampe ville gøre sig helt perfekt på mit natbord 🙂

 • Reply
  Michelle
  October 4, 2012 at 09:55

  Dome lampen ville passe perfekt ind i mit lillebitte soveværelse, fordi den er smuk og dekorativ uden at “larme” for meget. Dejligt lys og enkelt design er kernen i min indretning, da jeg kun har små (dog meget hyggelige) 40 kvadratmeter at gøre godt med 🙂

 • Reply
  Molly
  October 4, 2012 at 12:40

  Jeg har ingen dyre ting i mit hjem, det har der aldrig været råd til. Så egentlig passer den ikke ind i mit hjem. Men ift indretningen, så synes jeg den ville være super fin og bestemt give et fint indtryk til mine gamle malede skabe og diy projekter 🙂

 • Reply
  Kirsten Pieronon
  October 4, 2012 at 12:42

  Dome lampen passer perfekt til mine 2 stuer ensuite, hvor jeg har noget 50èr teak, noget sort, 2 kelimtæpper med sort/ orange og ikke mindst et gammelt grønt metal arkivskab. Så den kommer i rigtig godt selskab og kan også føle sig lidt overlegen. Jeg er sikker på, at den vil blive meget glad hos mig 🙂

 • Reply
  Gitte Frigaard
  October 4, 2012 at 22:32

  Yes yes hvor er den flot:) den vil få min stue til at se kanon ud:!

 • Reply
  Knudsen
  October 4, 2012 at 22:35

  Liker begge sider.
  Jeg elsker stilrene ting , og den vil passe perfekt i hytten her.
  Nb. Jeg lover at passe og pleje den godt – krydret med kærlighed :o)

 • Reply
  Gitte Sommer
  October 4, 2012 at 22:41

  Den vil passer perfekt herhjem til – Mangler sådan en “lille” lampe jeg kan bruge når jeg sidder i sofaen med en god bog og at den samtidig er super fed gør jo det hele bedre

 • Reply
  Jimi Walldo
  October 4, 2012 at 22:43

  I’ve been searching for a minimalist lamp to fit my window sill for so long, and this lamp would fit right in to my black/white and red home.

 • Reply
  julie lillegaard
  October 4, 2012 at 22:50

  Ihhh, nu gør I det igen – det der med at ryste en fantastisk give-away ud af ærmet! Den smukke lampe ville passe perfekt hjemme hos os, fordi vi forsøger at indrette os lidt minimalistisk med få, men smukke ting – så godt, som det nu lader sig gøre, når man bor alt for mange mennesker på alt for få kvadratmeter og halvdelen af husstandens beboere trækker et fint spor af legetøj efter sig. Min kæreste har rykket sit skrivebord ind i stuen, og den smukke lampe ville virkelig give det et løft og komplettere flower pot’sene over spisbordet noget så flot! Ihh, hvor vi krydser fingre! Endnu en gang TAK for en fantastisk blog!

 • Reply
  Birthe Rostgaard Nygaard
  October 4, 2012 at 23:09

  Jeg elsker den nordiske kølige stil, med et twist af New England stilen..En sort hvid New Yorker tapet og en sort sofa vil så gerne have selskab af den smukke Dome lampe, og den må meget gerne være sort..De røde farveklatter har vi fået i puder og andet tilbehør..Og vi skal ikke have så meget mere, ud over mere lys, et rensdyrskind og et par langhårede smokey lammeskind, så er den hjemme..
  Ny stil i stuen, med denne smukke lampe vil være prikken over iét. Og pengekassen er så rigelig tom, efter denne omgang modernisering. Kydser fingre for denne skønne lampe til mit hjem.

 • Reply
  Mette Klosterskov
  October 4, 2012 at 23:15

  Når man bor i sin kærestes søsters lejlighed i sydhavnen, i hendes møbler og hendes indretning, mens ens kæreste er væk som soldat, så græder mit design-elskende hjerte efter noget der er MIT! Jeg har fået sneget en kubus stage, lidt mussel malet ind, men resten er desværre et stort virvar af IKEA og biva. SUK!!

 • Reply
  Anne Cecilie Grubbe Møller
  October 4, 2012 at 23:23

  Lampen ville passe perfekt hjemme i min stue på min RAW wood skænk lavet af genbrugstræ. Desuden går vi ind i en mørk periode uden så meget naturligt lys. Og lampen er jo super smuk 🙂

 • Reply
  Julie Fønskov Thorsen
  October 5, 2012 at 00:49

  Jeg er vild med kombinationen af det elegante, simple, stilrene med specielle og personlige 2nd hand fund. “Desværre” ejer jeg en masse lækre arvestykker og genbrugslækkerier, men har som ung studerende ikke råd til alt det lækre, nordiske design, jeg går og ønsker mig. Denne fede lampe ville derfor passe genialt i min lille lejlighed 😉

 • Reply
  Pia Hansen
  October 5, 2012 at 03:43

  whauuuu hvor en lækker <3 enkel og mega smuk og passer perfekt hjemme hos mig 🙂

 • Reply
  Kristina
  October 5, 2012 at 08:28

  Den skønne lampe vil passe perfekt hjemme hos os, hvor den sorte enkelte lampe vil skabe ro og hygge i vores til tider lidt farvestrålende hjem 🙂 mvh Kristina

 • Reply
  Mogens H.
  October 5, 2012 at 09:09

  den sorte vil passe perfekt på mit nye skrivebord 😉

 • Reply
  Gitte Nielsen
  October 5, 2012 at 12:08

  Denne lampe passer perfekt hjem i vores hjem da vi har mange finurlige ting det vil denne passe perfekt til med dens stilet og anderledes udseene

 • Reply
  Karin Christensen
  October 5, 2012 at 12:11

  For nyligt havde jeg sovet temmelig uroligt og både jeg og min datter vågnede med et chok fordi jeg i søvne var kommet til at slå til min sengelampe i søvne og den gik i 1000 stykker og måtte til at samle op og støvsuge midt om natten så pt er jeg uden lys i soveværelset 🙁
  men syntes den utrolig smukke lampe er alt for flot til at stille ind i soveværelset så jeg ville bytte den ud med den lampe jeg har stående på min skænk i stuen da jeg syntes den er lidt kedelig og sort vil passe så flot ind da jeg har sorte og hvide møbler mixet med orange og lilla <3
  der krydses virkelig fingre herfra hav en dejlig weekend
  kærlig hilsen Karin
  ps er fan på begge fb sider og har sæføli delt 😉

 • Reply
  jeanette dillonaier
  October 5, 2012 at 12:38

  lampen ville være perfekt i min entre. den er pæn, stilren og klassisk. om aften ville den give et pænt, blødt og varmt lys som skinner ind i mine 3 børneværelser……

 • Reply
  Simone Stovell
  October 5, 2012 at 12:50

  Min søn og jeg er lige flyttet sammen med min dejlige kæreste, i et lækkert rækkehus – denne lampe ville passe super fint ind i det der forhåbenligt vil være vores hjem de næste mange år 🙂

 • Reply
  Line lind
  October 7, 2012 at 19:57

  Som kvinde og indretningsinteresseret er man jo altid efter nyt tilbehør. Tror jeg har fundet “den lille sorte” til stuen her

 • Reply
  Emma Westerlund
  October 7, 2012 at 20:55

  1. Lampan skulle sätta pricken över i:et i mitt vardagsrum. Det saknas något just nu!

  Nu håller jag tummarna!

 • Reply
  vivi
  October 9, 2012 at 13:50

  Vil passe perfekt i min stue sammen med Maters Shade
  Light. Jeg elsker deres formsprog og den skandinaviske enkelthed

 • Reply
  Jens
  October 9, 2012 at 21:59

  Jeg er nødt til at vinde den lampe for ellers får jeg ikke fred for min kone om hvor fin den er:D

 • Reply
  Anja
  October 10, 2012 at 20:15

  Fantastisk flot og stilren!! Jeg ved liiige hvor den skal stå..nu. Desværre bor jeg meget småt, men nægter at det skal begrænse min kreativitet og lyst til at indrette. Derfor, samler jeg inspiration gennem sommer og vinter til de forandringer jeg laver i hjemmet forår og efterår. Udover farver og tilbehør, er lamperne netop én af de ting der kan rykkes rundt på. Behov og krav til belysning er så forskelligt afhængig af det lys der kommer udefra og defor skal alle mine lamper kunne flyttes og passe i hele boligen. De krav opfylder Domen.. Og passer derudover perfekt til dette efterår/vinter op ad min DIY beton-væg og ind i “lampe-familien” med Dixons small cones, TossB´s sphere3, AJ stander.. Mangler jo faktisk en “lillebror” i bordmodel, så denne ville blive budt mere end velkommen til at binde min matsorte, klassiske kvalitets lampefamilie sammen:-)

 • Reply
  Line otkjær smed
  October 10, 2012 at 20:56

  Uhh…. Denne smukke lampe ville gøre det lidt lettere, når jeg vinteren igennem skal op midt om natten og amme :0)

 • Reply
  Anne
  October 11, 2012 at 11:27

  De sort og hvide omgivelser på mit nyrenoverede værelse, vil få denne lampe til at føle sig hjemme hos mig!

 • Reply
  Lasse L
  October 11, 2012 at 12:57

  I love that lamp. I have a black mat wood sidebord on which it would be perfect! this is the piece definetely missing in my interior.

 • Reply
  Julie
  October 11, 2012 at 17:53

  Lampen vil i den grad gavne min kommende lejlighed. Jeg står og skal snart flytte hjemmefra, og som studerende på SU er det særdeles hårdt (og dyrt) at have en passion for indretning. Denne lampe vil derfor være et perfekt input mellem alle de billige IKEA-møbler 😉

 • Reply
  AlberteOline
  October 13, 2012 at 13:43

  Lampen passer perfekt ind hjemme hos mig. Mit soveværelse er minemalistisk og mest sort. Jeg er for tiden uden job, hvilket gør at der ikke lige er råd til så mange nye ting, selvom jeg lige er flyttet ind. Plus den ville passe perfekt til min samling af by nord puder.

 • Reply
  Linda Lykke
  October 13, 2012 at 19:08

  Står og skal flytte i ny lejlighed til d. 1, oh har lidt i planerne at holde mit soveværelse temmelig minimalistisk eftersom det på ingen måde er særlig stort, og der synes jeg lampen passer ret godt ind, og samtidig er rigtig fin!
  Desuden har min kæreste væltet den lampe jeg plejer at have ved min seng på gulvet, så der skal hvertfald en ny til! 🙂

 • Reply
  Gitte
  October 13, 2012 at 19:20

  Som studerende er der ikke råd til at købe så dyrt inventar. Dog har det ikke afholdt mig fra at drømme om den. Den vil passe perfekt ind i min minimalistiske lejlighed.

 • Reply
  Elva
  October 13, 2012 at 23:17

  Jeg er en STOR fan af Mater og hvis “Dome black” vælger at kommer og bor hjemme hos mig – så lover jeg at den får et kærligt, inspirerende og modeagtigt hjem :o)

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  October 13, 2012 at 23:55

  Ingen tvivl om at jeg skal vinde den lampe. Hvorfor vil den passe perfekt her hjemme? Af så mange gode grunde som allerede er beskrevet i de mange kommentarer, men mest af alt fordi vi MANGLER (d)en lampe og fordi jeg ville give den SÅ meget omtale på bloggen bagefter. Win win win 🙂

 • Reply
  Sara D
  October 14, 2012 at 14:27

  Når man ingen penge har, må man jo finde på kreative løsninger for at få sin bolig så pæn, som man ønsker sig. Jeg har lige byttet mig til det fineste skrivebord fra 1960’erne med en plade i teak, som jeg brugte hele sidste weekend på at sætte i stand. Siden da har jeg spekuleret på hvilken lampe, der mon ville passe til bordet og hvordan jeg skulle få råd til en. Så da jeg så denne post tænkte jeg “pleaseeeee lad mig vinde denne lampe! Den vil være perfekt til bordet!”. Så jeg krydser mine fingre alt hvad jeg kan!

 • Reply
  Kristine b
  October 15, 2012 at 06:55

  Jeg er netop flyttet og det lyder nok som det rene opspind, men jeg har faktisk ikke noget lys i min stue og derfor ville denne lampe, med dens neutrale, stilrene og fantastiske design, passe perfekt ind på min nyligt erhvervede skænk.
  Jeg håber, at denne lampe vil være med til at indvie mit nye hjem! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.