DESIGN

Hedonist Skull by Andréason & Leibel

Det er bestemt ikke hver dag jeg falder over nips, jeg bare må eje. Jeg lader pigerne om at samle keramik. Jeg er mere til de lidt skæve ting, lige nu fylder en lang række billeder og bunker af designbøger op på vægge, hylder og gulvet. En af mine små yndlingsting er Sydney Opera huset i Lego udgaven. Et bygningsværk jeg ikke havde forestillet mig skulle opleves IRL, da jeg fik Lego udgaven sidste år, men som bekendt gik turen down under sidste år.

Jeg stødte den anden dag på Hedonist Skull af Andréason & Leibel. Et porcelæns skelethoved med udfordrende og skæve udsmykninger. Mine favoritter må være Black Stripes og Au Natural.

Bungalow5 Hedonist_grid_skull

Bungalow5 Hedonist_stripes_side

Bungalow5 Hedonist_overview

 

It’s certainly not every day I come across trinkets I just have to own. I let the girls collect their pick ceramics. I’m more into the little quirky things and right now a large number of images and piles of design books are on the walls, shelves and floor. One of my favourite things is the Sydney Opera house, the Lego version. A building I never would have imagined seeing IRL, when I got the Lego version last year. However, as you know, I went down under last year.

The other day, I came across the Hedonist Skull by Andréason & Leibel. A porcelain skeleton head with challenging and quirky decorations. My favorites must be the Black Stripes and Au Natural.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Steffen
  April 8, 2013 at 17:17

  Godt at se jeg ikke er den eneste, der er glad for kranier.

 • Reply
  Martin Mattsson
  April 8, 2013 at 23:54

  Fantastisk genstand, det er en smuk tanke at forene det makabre med det afbalancerede og stilistiske element, helt klart en tendens man ser mere og mere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.