INTERIORS

Home Pics: Week 6

Weekenden her er forløbet med lidt af hvert. Først og fremmest skulle jeg være klar til lanceringen af vores nye print. Jeg har været rigtig spændt på at se, hvordan de vil bliver modtaget. Så har jeg været en tur på planteskolen, for efter at have set det her, stod det pludselig helt klart for mig at her trænger til opgradering med lidt grønt. Vi har lagt ferieplaner, bagt fastelavnsboller og malet et rum i kælderen. Rummet er mit lille plante og tilbehørsrum, som jeg længe har ønsket at omorganisere. I virkeligheden håber jeg, at det kan inspirere mig til at forår med mere oprydning og organisering. En discplin jeg desværre kun i perioder mestrer…

Photos: Bungalow5

Bungalow5 This is my favourite spot

Bungalow5 Green Plants

Bungalow5 New York Boston

Bungalow5 Fastelavnsboller

Bungalow5 Basement

 

This weekend I had quite a lot of things at the agenda. I had to be ready for the launch of our new prints. I’m really excited to see, if you like them as well as we do. When we were finally able to post this, it was also quite clear to me, that I had to shop for some green plants. We have been planning a few trips, baking crème buns and painting a small room in our basement. This is my tiny space for planting and keeping some extra décor stuff and I have wanted to get it organized for a long time. I reality I hope that reorganizing a small spot, will inspire me to a spring filled with organizing projects. I really just master this area once in a while…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP
  February 10, 2013 at 20:43

  Lækre planter, de er så fede!

 • Reply
  Mette Lindberg
  February 11, 2013 at 00:16

  Kunne virkelig godt tænke mig at se flere billeder af dit kælderrum hvis du vil dele. Er nemlig selv igang med at indrette et sådan rum og mangler i den grad inspiration.

  • Reply
   Tine
   February 11, 2013 at 00:34

   Jeg skal nok dele noget mere 🙂
   Er det noget bestemt, du leder efter inspiration til?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.